Robert Glință înoată pentru România la Jocurile Olimpice de la Tokio 2020

Robert Glință înoată pentru România la Jocurile Olimpice de la Tokio 2020

Românul Robert Glință concurează anul viitor la proba de înot 100 de metri spate la jocurile Olimpice de la Tokio, fiind primul întotător român calificat la această competiție. Totodată, el a fost și singurul înotător român calificat în finalele Jocurilor Olimpice de vară din 2016, care au avut loc la Rio de Janeiro, unde a obținut locul 8 la proba de 100 m spate, cu un timp de 53 de secunde și 50 de sutimi și 53 de secunde și 34 de sutimi în semifinală.    

La doar 22 de ani, Robert are deja un palmares bogat după ce a doborât recordul mondial la juniori și recordul național la seniori pe această distanță. Conform rezultatelor obținute până în acest moment, pe Robert îl desparte doar o secundă de doborârea unui nou record mondial.

Ca o punte între stilul de viață sănătos pe care îl cultivă brandul Edenia prin tot ceea ce face (portofoliu de produse, prezența în piață și comunicare) și stilul de viață sănătos pe care îl reprezintă sportul, am creat o platformă – Robbie for Gold, ce îl are ca protagonist pe Robert Glință și care vizează promovarea lui în rândul unei comunități cât mai largi, iubitori ai sportului și nu numai.

 

 “Colaborarea cu Robert nu e chiar întâmplătoare, fondatorul companiei Macromex, Dan Minulescu, fiind el însuși un fost înotător ca jucător de polo. Cu un ochi de cunoscător, l-a remarcat destul de timpuriu pe Robert, întrezărindu-i talentul deosebit și potențialul de campion. Astfel, relația cu el a devenit cu ușurință o prietenie caldă. Dar Robert este un tânăr nu doar talentat, ci și extrem de muncitor și devotat obiectivului lui, acela de a câștiga o medalie olimpică pentru România.

Îl apreciem și îl respectăm pentru tot ceea ce reprezintă el - un model de determinare și dăruire, ambiție și muncă, modestie și bunătate. Este un sportiv exact așa cum trebuie să fie, în care noi credem, și care merită toată susținerea noastră. Tocmai acest lucru ne-a inspirat să creăm o campanie spectaculoasă, care să atragă atenția și aplauzele publicului.” a spus Oana Stîncel (Director de Marketing Macromex, proprietarul brandului Edenia).  

 

Prima probă a lui Robert la Jocurile Olimpice de la Tokio va avea loc pe 26 iulie 2020. Fiți alături de Robert! Hai Robbie! Hai România!

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related