Decorează-ți casa ca într-un film de Crăciun cu noile decorațiuni Ferrero

Decorează-ți casa ca într-un film de Crăciun cu noile decorațiuni Ferrero

Crăciunul fără brad? De neimaginat pentru mulți. Ca nimic altceva, celebrul personaj de film - tainicul copac cu funze de ac - își găsește anul acesta diverse reinterpretări: obiect decorativ pentru masă, ambalaj de cadouri pline de recunoștință sau decorațiuni originale pentru casă. Anul acesta „cetina tot verde” are alte fațete.

Cea mai frumoasă perioadă a anului se apropie cu pași grăbiți, la fel și dilemele noastre cu privire la cadouri, crearea unor momente speciale alături de cei dragi sau decorarea locuinței. Pentru a spori bucuria sărbătorilor, Ferrero lansează o nouă colecție de sezon cu ornamente festive inspirate din cele mai frumoase povești de Crăciun, concepute special pentru a fi realizate cu ușurință acasă și create după ultimele tendințe de design.

Anul acesta, nuanțele elegante de roșu sau bleumarin și motivele aurii vor fermeca oaspeții încă de la prima vedere. Porniți în căutarea inspirației alături de ornamentele realizate cu Ferrero Rocher, Raffaello, Ferrero Küsschen sau Mon Chéri și lăsați bucuria sărbătorilor să vă învăluie casa și sufletul.

Create pentru a da savoare momentelor speciale alături de dei dragi, decorațiunile din această ediție îmbină frumosul cu utilul: inspirate din ultimele tendințe în materie de design, recomandările de anul acesta introduc conceptul de upcycling, ce presupune transformarea obiectelor mai puțin utilizate din casă în decorațiuni deosebite.

Ideile de decorațiuni oferite de Ferrero și disponibile pe decoratiuni-magice.ro sunt concepute special pentru a putea fi realizate acasă. Ornamentele combină tehnici diferite și moderne, iar materialele necesare sunt pe cât de variate, pe atât de accesibile. De la hârtie de împachetat, panglici, sârme, lumânări și globulețe până la crenguțe de brad și beculețe LED, ornamentele sunt gândite astfel încât cu toții ne putem bucura de experiența realizării acestora.

Braduțul din farfurie
Ansamblu elegant în roșu și auriu: un brăduț pliat dintr-un șervețel de pânză rafinează orice masă de Crăciun. Perluțele aurii și firul delicat oferă accente strălucitoare și un bun-venit inedit oaspeților.

 

Decorațiune fără ace
Iți lipsește dispoziția să strângi ace de brad de peste tot? Atunci stelele de hârtie și stelele decorative sunt alegerea potrivită. Folosind piuneze sau bandă dublu adezivă, stelele sunt dispuse pe perete sub forma unui brăduț. O steluță strălucitoare completează armonios ansamblul zimțat și adaugă o porție suplimentară de... splendoare.

 

Minimalism în auriu și albastru
Nu ți-a mai rămas timp să cumperi brad de Crăciun? O alternativă, deopotrivă excepțională și practică, face senzație prin contrastul izbitor cu o culoare la modă – bleumarin; trei triunghiuri se lipesc pe un perete albastru cu bandă aurie - unul sub celălalt și usor decalat - și voilà, ai un brad de Crăciun în stilul Art Deco și foarte la modă.

 

Descoperă recomandările Ferrero pentru anul 2019 pe site-ul decoratiuni-magice.ro și bucură-te de momente unice alături de cei dragi. Ferrero îți oferă zeci de idei creative, care pot fi realizate și personalizate așa cum îți dorești. Toate propunerile de decorațiuni DIY oferite de Ferrero necesită materiale accesibile, dispun de explicații pas cu pas și sunt ușor de realizat.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related