Noile tablete de ciocolată Raffaello și Ferrero Rocher desăvârșesc experiența ciocolatei premium

Noile tablete de ciocolată Raffaello și Ferrero Rocher desăvârșesc experiența ciocolatei premium

Compania Ferrero, producător de renume global în industria ciocolatei, anunță lansarea pe piața din România a gamelor de ciocolată premium Ferrero Rocher și Raffaello, rezultatul unei cercetări meticuloase și a unor dezvoltări de produs laborioase. Noile tablete de ciocolată Raffaello și Ferrero Rocher oferă experiențe multisenzoriale surprinzătoare și marchează intrarea Ferrero în segmentul de ciocolată premium, o premieră în istoria companiei.

„Timp de peste trei ani, o echipă de 50 de oameni a lucrat pentru a dezvolta mai mult de 300 de tipuri de rețete înainte de a găsi echilibrul corect al gustului pentru o nouă modalitate de a experimenta Ferrero Rocher și Raffaello. Cu această lansare, ne-am dorit să aducem o nouă dimensiune în universul ciocolatei premium, inspirată de cele mai iconice branduri ale noastre, iubite de generații în întreaga lume. Fiecare pătrățel de ciocolată este creat pentru a-i duce pe consumatori într-o călătorie delicioasă a gustului. Domul fin de pe fiecare bucățică, ce amintește de forma specialităților Ferrero Rocher și Raffaello, este o invitație la descoperirea diferitelor straturi din interior, garantând o experiență specială. Noile produse reprezintă o dovadă a angajamentului nostru continuu față de excelență și calitate, principii care au definit întotdeauna compania Ferrero”, declară reprezentanții Ferrero.

Disponibile în varianta de 90g, tabletele Ferrero Rocher Ciocolată cu Lapte, Ferrero Rocher Ciocolată Neagră cu 55% Cacao și Raffaello Ciocolată cu Migdale și Fulgi de Cocos oferă arome delicioase de ciocolată, astfel încât fiecare consumator să-si poată găsi combinația perfectă. Fiecare produs este rezultatul unei selecții atente a ingredientelor, obținute în mod responsabil, și a unei atenții deosebite acordate ambalajului, căci fiecare tabletă de ciocolată este învelită într-un strat ermetic de aluminiu și încapsulată într-o cutie de carton pentru a-i păstra calitatea și prospețimea.

Tabletele de ciocolată Ferrero Rocher sunt inspirate din specialitățile emblematice Ferrero Rocher, sunt realizate cu bucăți crocante de alune de pădure, ciocolată delicioasă și umpluturi cremoase rafinate combinate în straturi distincte, în timp ce tableta de ciocolată Raffaello aduce în prim plan aroma exotică a migdalelor și a fulgilor de cocos.

Cu o prezență extinsă și în continuă creștere, grupul Ferrero se adaptează și răspunde diferitelor nevoi ale pieței, produsele sale reflectând pasiunea pentru calitate și fiind în acord cu obiceiurile de consum din întreaga lume.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related