Pe 5 octombrie Burger King deschide un nou restaurant în Craiova

Pe 5 octombrie Burger King deschide un nou restaurant în Craiova

Burger King, unul dintre cele mai cunoscute lanțuri de restaurante cu servire rapidă din lume, deschide din 5 octombrie un nou restaurant în centrul comercial Promenada Craiova. 30 grill kings sunt pregătiți să ofere oaspeților produsele lor preferate oricând li se face dor și poftă să ia masa la Burger King.

După deschiderile restaurantelor din Veranda Mall București, Galați, Timișoara și Sibiu, Burger King continuă planul de expansiune pentru anul acesta prin deschiderea unui nou restaurant în Craiova. Acesta se află în centrul comercial Promenada Craiova, cel mai nou loc de întâlnire al craiovenilor.

Burger King își invită fanii să vină să se bucure de un Whopper autentic și de o experiență memorabilă în fiecare zi, de luni până duminică.

În ziua deschiderii, primii 100 de clienți care vin la Burger King din Promenada Craiova primesc gratuit un burger Whopper.

Tot în ziua deschiderii, pe 5 octombrie, Burger King are încă o ofertă specială pentru clienți: oricine trece pragul noului restaurant va putea să cumpere 2 burgeri Whopper cu 29 RON.

„Ne bucurăm să ne vedem de acum înainte și în centrul comercial Promenada Craiova! Avem un plan ambițios și foarte clar de expansiune, acesta este al cincilea restaurant deschis anul acesta și nu ne oprim aici! Mai avem în plan și alte deschideri de restaurante pentru luna octombrie, scopul nostru fiind să ajungem cât mai aproape de toți cei care apreciază gustul unic de grătar Burger King”, a declarat Alin Nenciu, Marketing Manager Burger King România.  

Noul restaurant va fi situat în zona de food court a Promenada Craiova cu un spațiu de servire generos și cu opțiunea de refill pentru băuturi răcoritoare, echipa restaurantului fiind formată din 30 de angajați.

Zilnic, peste 11 milioane de clienți vizitează restaurantele BURGER KING® din întreaga lume și sunt întâmpinați cu servicii de înaltă calitate, produse cu un gust desăvârșit și prețuri accesibile. Înființat în 1954, BURGER KING® este al doilea cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume. De peste 50 de ani, originala HOME OF THE WHOPPER® și-a luat angajamentul de a folosi ingrediente premium și de a oferi clienților rețete originale și experiențe de familie.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related