Burger King deschide un nou restaurant în Galați Shopping City

Burger King deschide un nou restaurant în Galați Shopping City

Burger King, unul dintre cele mai renumite lanțuri de restaurante cu servire rapidă din lume, deschide un nou restaurant în Galați, ocazie cu care invită toți locuitorii din zonă să viziteze orașul. Noua destinație pentru celebrul WHOPPER® se află în Shopping City Galați, iar echipa restaurantului este formată din 35 de grill kings.

Noul restaurant Burger King este situat în centrul comercial din Galați, un oraș cu multe atracții care merită vizitate. Burger King invită atât gălățenii, cât și vecinii din orașele apropiate să se bucure de o plimbare pe faleza Dunării, dar să facă și o oprire la noul restaurant din Shopping City Galați, deschis în fiecare zi, de luni până duminică.

Cu ocazia deschiderii, Burger King pregătește o surpriză pentru fanii brandului. Astfel, primii 100 de fani care vor veni la deschiderea Burger King din Galați vor primi gratuit un Whopper.

„Suntem foarte bucuroși să deschidem primul restaurant Burger King din Galați, dar și din acea zonă a țării. Ne dorim foarte mult să fim cât mai aproape de toți cei care apreciază gustul emblematic de grătar Burger King. De data aceasta, ajungem în Galați și suntem pregățiți să le oferim atât gălățenilor, cât și celor din orașele apropiate o experiență cât mai plăcută în restaurantul nostru”, a declarat Alin Nenciu, Marketing Manager Burger King România.

Noul restaurant va fi situat în zona de food court a Shopping City Galați, cu un spațiu de servire generos și cu opțiunea de refill pentru băuturi răcoritoare. Echipa este formată din 35 de angajați, care își vor întâmpina oaspeții cu cele mai bune produse și servicii, așa cum Burger King i-a obișnuit până acum.

Zilnic, peste 11 milioane de clienți vizitează restaurantele BURGER KING® din întreaga lume și sunt întâmpinați cu servicii de înaltă calitate, produse cu un gust desăvârșit și prețuri accesibile. Înființat în 1954, BURGER KING® este al doilea cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume. De peste 50 de ani, originala HOME OF THE WHOPPER® și-a luat angajamentul de a folosi ingrediente premium și de a oferi clienților rețete originale și experiențe de familie.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related