Trofeul UEFA Under 21 Championship 2023 a vizitat 4 orașe din România

Trofeul UEFA Under 21 Championship 2023 a vizitat 4 orașe din România
  • 1300 de suporteri microbiști din orașele în care a fost caravana au făcut poze cu Trofeul Campionatului European U21, dar și cu Miodrag Belodedici și RONNY, prezenți în cadrul turului
  • PENNY este partener oficial al UEFA Under 21 Championship 2023 și organizator al turului marelui trofeu în parcările magazinelor PENNY din Hunedoara, Târgu-Mureș, Buzău și Bacău
  • 850 de oameni s-au bucurat de premiile obținute în cadrul Arenei Fanilor din parcările magazinelor PENNY
  • Turneul #U21Euro are loc în perioada 21 iunie - 8 iulie 2023 în România și Georgia.

Hunedorenii, târgmureșenii, buzoienii și băcăuanii au profitat de prezența Trofeului Campionatului European U21 în parcările magazinelor PENNY din orașele lor. PENNY, în calitate de partener oficial al Campionatului European Under 21 din România, a organizat un tur al trofeului. 1300 de suporterii microbiști au avut ocazia de a-și crea amintiri cu acesta, dar și cu invitații speciali ai turului - Miodrag Belodedici și RONNY, mascota echipelor naționale de fotbal ale României și cel mai mare susținător al acestora.

Atmosfera din parcările magazinului PENNY a fost de susținere din partea fanilor pentru tinerii fotbaliști, entuziasmați să aibă ocazia de a vedea live trofeul campionatului. Tot în cadrul caravanei trofeului UEFA Under 21 Championship 2023, suporterii s-au bucurat de premii și jocuri desfășurate în Arena Fanilor, din parcările magazinelor PENNY din Hunedoara, Târgu-Mureș, Buzău și Bacău.

În plus, participanții au avut parte de o experiență unică, întâlnirea cu sportivul din Generația de Aur, Miodrag Belodedici, care a acordat autografe și a discutat cu ei. Oamenii s-au distrat alături de RONNY, care i-a provocat să se joace și să facă poze împreună.

PENNY este partener oficial al UEFA Under 21 Championship 2023, parteneriat prin care consolidează susținerea pentru fotbal, mai ales că sprijină toate loturile naționale ale României începând din 2021.

"Campionatul European Under 21 este unul dintre cele mai așteptate evenimente pentru fanii fotbalului, iar noi suntem incantați să facem parte din acest spectacol plin de pasiune, talent și multă muncă. Prin acest parteneriat, ne dorim să încurajăm tinerii fotbaliști să-și urmeze visurile și să atingă noi culmi în carierele lor. Turul trofeului campionatului a fost o oportunitate prin care am putut aduce acest simbol mai aproape de oameni, încurajând totodată suporterii români să vină în tribune și să susțină echipa.", a afirmat Lucian Pavel, Director Marketing PENNY Romania.

#U21Euro, cel mai important turneu continental al anului, a început și se joacă vara aceasta în Georgia și în țara noastră, în perioada 21 iunie – 8 iulie 2023. În România se vor juca 15 meciuri, la București (pe stadioanele Steaua și Rapid-Giulești) și la Cluj (pe stadioanele Cluj Arena și Dr. Constantin Rădulescu).

Jucătorii așteaptă susținerea fanilor în tribune alături de RONNY, cel mai mare susținător al echipelor naționale ale României, pentru a atinge împreună un record al numărului de participanți pasionați de fotbal.

PENNY este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de patru centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași. În prezent, rețeaua PENNY în România este alcătuită din 343 de magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 6.500 de angajați.

PENNY se află printre organizațiile de top care au primit titulatura de Angajator de Top (Top Employer) 2022 în România. Certificarea de Angajator de Top reflectă grija și angajamentul pentru echipă și performanțele în practicile de resurse umane.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related