Burger King deschide un nou restaurant în Promenada Sibiu

Burger King deschide un nou restaurant în Promenada Sibiu

Burger King, unul dintre cele mai cunoscute lanțuri de restaurante cu servire rapidă din lume, deschide, din 22 septembrie, un nou restaurant în Sibiu, orașul preferat de vacanță al românilor. Astfel, Burger King își invită fanii să-și facă cât de curând bagajele și să planifice o excursie în Sibiu pentru a vizita noul Burger King din oraș.

Noul restaurant din România este situat în centrul comercial Promenada Sibiu, un oraș încărcat de istorie și o destinație preferată de români când vine vorba de vacanțe. Burger King invită turiștii să adauge noul restaurant pe lista obiectivelor de vizitat pentru a descoperi gustul unic de grătar Burger King. Restaurantul este deschis în fiecare zi, de luni până duminică, iar echipa numără 30 de grill kings, pregătiți să-și întâmpine oaspeții așa cum se cuvine.

Cu ocazia deschiderii, Burger King lansează o surpriză pentru turiștii din toată țara și pentru fanii din Sibiu. Primii 100 de clienți care vor veni la deschiderea restaurantului din centrul comercial Promenada Sibiu, vor primi gratuit un burger Whopper.

Pe parcursul zilei de 22 septembrie, Burger King va pune la dispoziție o altă ofertă specială pentru clienți: oricine va trece pragul noului restaurant va putea să cumpere 2 burgeri Whopper cu doar 29 RON.

Ne dorim foarte mult să fim cât mai aproape de toții fanii noștri din România, motiv pentru care deschidem un nou restaurant într-un oraș foarte vizitat de către toată lumea. Este o bucurie pentru noi să ajungem în Sibiu și să adaugăm un alt obiectiv pe hartă turistică a orașului. Suntem nerăbdători să le oferim clienților noștri o experiență cât mai plăcută în restaurantul nostru și de abia așteptăm ca ei să descopere gustul emblematic de grătar Burger King, a declarat Alin Nenciu, Marketing Manager Burger King România.

Noul restaurant este situat în zona de food court a Promenada Sibiu cu un spațiu de servire generos și cu opțiunea de refill pentru băuturi răcoritoare, iar echipa este formată din 30 de angajați.

Zilnic, peste 11 milioane de clienți vizitează restaurantele BURGER KING® din întreaga lume și sunt întâmpinați cu servicii de înaltă calitate, produse cu un gust desăvârșit și prețuri accesibile. Înființat în 1954, BURGER KING® este al doilea cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume. De peste 50 de ani, originala HOME OF THE WHOPPER® și-a luat angajamentul de a folosi ingrediente premium și de a oferi clienților rețete originale și experiențe de familie.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related