Experiența Taco Bell ajunge acum și în Brașov, iar fanii sunt așteptați să deguste produse de inspirație mexicană

Experiența Taco Bell ajunge acum și în Brașov, iar fanii sunt așteptați să deguste produse de inspirație mexicană

Sphera Franchise Group își extinde portofoliul de branduri la nivel național și, pe 12 decembrie, inaugurează al 9-lea restaurant Taco Bell, în Brașov. Unitatea se află în centrul comercial Coresi Shopping Resort, fanii fiind așteptați să guste produsele originale, de inspirație mexicană. În plus, odată cu această inaugurare, Taco Bell a creat 30 de locuri de muncă pentru comunitate.

La final de an, Taco Bell anunță deschiderea primului restaurant din Brașov, acesta fiind cel de-al 6-lea oraș unde brandul inaugurează o nouă unitate. Acesta este amplasat în zona Food Court a centrului comercial Coresi Shopping Resort, situat pe Strada Zaharia Stancu, Nr. 1.

Noul restaurant dispune de o suprafață de aproximativ 120 mp, cu un design menit să le ofere consumatorilor o experiență completă: bucătărie deschisă pentru a vedea cum este pregătită comanda, spații confortabile pentru o masă delicioasă, dar și acces la internet și porturi USB. Printre faimoasele produse Taco Bell care pot fi savurate de clienți se numără Crunchy Taco, Fajita Burrito, Chicken Quesadilla sau Crunchwrap Supreme, pe care le pot găsi în oferte individuale sau în meniuri customizabile. În plus, în ziua inaugurării, primii 100 de fani sunt așteptați cu o serie de surprize care completează experiența Live Más.

"Suntem bucuroși să anunțăm inaugurarea restaurantului Taco Bell cu numărul 9 din România și primul din Brașov. Entuziasmul cu care fanii Taco Bell ne primesc în fiecare oraș și curiozitatea de a încerca produsele noastre, ne motivează să ajungem în cât mai multe regiuni ale țării pentru a-i întâlni pe toți cei care ne așteaptă cu nerăbdare. De aceea, dorim să ne atingem obiectivele care vizează extinderea la nivel național prin deschiderea a cât mai multe restaurante, în perioada următoare.", a declarat Costica Mișaca (Director General Taco Bell România).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related