Noul Burger King din AFI Cotroceni – peste 6.000 de clienți serviți în primul weekend de la deschidere

Noul Burger King din AFI Cotroceni – peste 6.000 de clienți serviți în primul weekend de la deschidere

Noul restaurant Burger King din AFI Cotroceni, operat de către AmRest, una dintre cele mai mari platforme europene de restaurante și servicii alimentare, a servit în primele trei zile de la deschidere peste 6.000 de clienți.

Toate acestea au condus la înregistrarea unui nou record de vânzări în regiunea Europei Centrale și de Est, unde Burger King are restaurante operate de către AmRest în Polonia, Cehia, Slovacia, Bulgaria și, începând de anul acesta, România. Inaugurat pe 13 decembrie, acesta este cel de-al doilea restaurant Burger King deschis de AmRest în București, la mai puțin de trei luni de la deschiderea primului Burger King în România.

"În doar trei zile am vândut peste 7.000 burger-i și am servit 6.000 de clienți în noul Burger King din AFI Cotroceni. Am intrat cu planuri mari pe piața din România și suntem bucuroși că am reușit să înregistrăm vânzări record în regiunea Europei Centrale și de Est cu primele două restaurante pe care le-am deschis în România. Mergem înainte cu planurile noastre de expansiune și avem în plan să deschidem încă un Burger King în București în această iarnă.", a declarat Alan Laughlin (Președinte Burger King AmRest).

Deschiderea restaurantului din AFI Cotroceni a venit cu rezultate peste așteptări:

  • 1.800 de Whopper vânduți;
  • 6000 clienți serviți;
  • 40 de angajați care au stat la dispoziția clienților, servindu-i;
  • 5000 de coroane oferite clienților;
  • Peste 600 kg de cartofi prăjiți vânduți;
  • Peste 7000 de burgeri vânduți (a la carte și meniuri, nu doar Whopper);
  • Grătarele au funcționat peste 35 de ore în primele trei zile
  • Oreo Shake - cel mai popular desert vândut.

Noul restaurant Burger King se află în București în incinta AFI Cotroceni și este deschis de luni până duminică în intervalul orar 09:00-23:00.

AmRest și Burger King continuă campania de recrutare în București, cu o ofertă salarială ce pornește de la 1.750 lei net (2.950 lei brut) pentru lucrătorii din restaurante (Crew Members), iar pentru manageri un salariu ce variază între 2.500-3.800 lei net (4.250 – 6.500 lei brut). Toți angajații Burger King vor primi numeroase beneficii, printre care tichete de masă, servicii medicale și bonusuri

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related