Burger King deschide primul restaurant din regiunea Moldovei, în Bacău

Burger King deschide primul restaurant din regiunea Moldovei, în Bacău

Pe 24 noiembrie, Burger King, unul dintre cele mai cunoscute lanțuri de restaurante cu servire rapidă din lume, deschide un nou restaurant în Bacău. Restaurantul este localizat în Arena Mall, iar cei 35 de grill kings sunt pregătiți să-și întâmpine oaspeții așa cum se cuvine.

Anul acesta Burger King a deschis restaurante în aproape toate regiunile din țară, iar acum continuă planul de expansiune prin deschiderea unui nou restaurant în Bacău. Restaurantul se află în Arena Mall, iar începând cu 24 noiembrie, de luni până duminică, Burger King își invită toții fanii din Bacău să încerce un Whopper autentic și să aibă parte de o experiență memorabilă în noul restaurant.

Pe parcursul zilei de 24 noiembrie, oricine trece pragul noului restaurant se poate bucura de oferta specială pentru cel mai popular produs de la Burger King - 2 burgeri Whopper cu doar 29 RON.

„Anul acesta am inaugurat restaurante în aproape toate colțurile țării, iar acum ajungem și în regiunea Moldovei cu cel mai nou restaurant Burger King deschis în Bacău, care știm că este foarte așteptat de fanii din zonă. Celebrul Whopper și gama noastră de produse pentru toate gusturile sunt pregătite pentru a fi testate și de băcăuani. Îi așteptăm în prag de sărbători să încerce și noutățile de sezon - King’s Collection cu noul Lord Pepper, dar și Sir Bacon, platforma cu wrap-uri și burgeri cu carne de vită sau pui, toate cu gustul unic Burger King”, a declarat Alin Nenciu, Marketing Manager Burger King România.  

Noul restaurant Burger King va fi situat în Arena Mall Bacău și dispune de un spațiu de servire generos, având și opțiunea de refill pentru băuturi răcoritoare. Echipa este formată din 35 de colegi, care sunt pregătiți să ofere oaspeților cele mai bune produse și servicii.

Zilnic, peste 11 milioane de clienți vizitează restaurantele BURGER KING® din întreaga lume și sunt întâmpinați cu servicii de înaltă calitate, produse cu un gust desăvârșit și prețuri accesibile. Înființat în 1954, BURGER KING® este al doilea cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume. De peste 50 de ani, originala HOME OF THE WHOPPER® și-a luat angajamentul de a folosi ingrediente premium și de a oferi clienților rețete originale și experiențe de familie.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related