Star Wars: Skywalker - Ascensiunea. Un film ca un roller coaster

Star Wars: Skywalker - Ascensiunea. Un film ca un roller coaster

Un singur film are premiera la cinematografele din România în acest weekend: “Star Wars: The Rise of Skywalker” (“Star Wars: Skywalker - Ascensiunea”). În regia lui J.J. Abrams, cel de-al nouălea și ultimul capitol din saga lui Skywalker va doborî probabil noi recorduri de audiență, în România și în lume.

Primele review-uri au început deja să apară, iar publicația americană „Variety” notează că “niciun film Star Wars nu poate reproduce emoțiile din urmă cu 40 de ani, însă [...] ultimul capitol se poate apropia mai mult decât orice alt film Star Wars apărut între timp”.

 „Skywalker – Ascensiunea trebuie să ofere fanilor un final emoționant și revelator. Filmul trebuie să răspundă la o mulțime de întrebări și să lămurească o sumă de mistere rămase fără explicație. Dacă, peste ani, cineva va urmări Saga Skywalker, toate cele 9 filme, vreau să mă asigur că acest ipotetic viitor spectator va avea în fața ochilor o poveste nu doar emoționantă și captivantă, ci și legată, plauzibilă, coerentă.” a declarat JJ Abrams, regizorul filmului.

 

Pentru fanii Star Wars a avut loc aseară vizionarea în avanpremieră a filmului. S-au bucurat de experiența IMAX pe cel mai mare ecran din România peste 350 de invitați, printre ei numărându-se și Smiley, BRomania, Vali Bărbulescu, Mihai Găinușă, Serban Clopoț, Gina Pistol, Larisa Iordache, Andrei Nourescu, Cristina Almășan, Laura Mușuroia, Andrei Leonte, Simona Țăranu, Camelia Bălțoi, Andrei Nourescu, Bogdan Muzgoci, Alin Gălățescu. 

 

„Luna decembrie pentru noi înseamnă și Star Wars, un film așteptat de fani. Promovarea filmului a fost o muncă de echipă – client, agenție, jurnaliști și generatorii de conținut. Emoțiile sunt mari și ținem pumnii strânși ca acestă producție să bată recordurile de audiență.” a declarat Anca Marcu (Deputy Managing Partner RAN Events).

 

Star Wars: The Rise of Skywalker” (“Star Wars: Skywalker – Ascensiunea a oferit spectatorilor finalul pe care îl merită saga Skywalker, plus momente emoționante, înfruntări epice, răsturnări de situații și un final pe măsură: emoționant, revelator și apoteotic. 

Filmul Star Wars: The Rise of Skywalker”  este distribuit de Forum Film România și este de azi la cinema în formatele 2D, 3D, IMAX, dublat și subtitrat.

Biletele s-au pus în vânzare și pot fi cumpărate online sau direct la cinema.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


RAN Communication

RAN Communication este o agentie on the go. Atunci si acolo unde clientul are nevoie, aproape 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. RAN Communication inseamna o cultura dinamica si pozitiva, avand o... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related