IKEA recheamă cana de voiaj TROLIGTVIS din cauza nerespectării cerințelor IKEA

IKEA recheamă cana de voiaj TROLIGTVIS din cauza nerespectării cerințelor IKEA

IKEA îndeamnă toți clienții care au  cana de voiaj TROLIGTVIS marcată „Made in India” să nu o  mai folosească. Rapoartele de testare recente arată că produsul poate transmite substanțe chimice care depășesc limitele prescrise. Prin urmare, IKEA solicită clienților care dețin această cană de voiaj să o returneze în orice magazin IKEA pentru rambursarea integrală a contravalorii acesteia.

IKEA tratează siguranța produselor cu foarte multă seriozitate. Toate tipurile de produse IKEA sunt testate constant și respectă standardele și legislația aplicabile, precum și cerințele proprii ale IKEA. IKEA a primit recent rapoarte de testare care arată că TROLIGTVIS cana de voiaj poate transmite cantități de ftalat de Dibutil (DBP) care depășesc limitele prescrise. De foarte mulți ani, IKEA a decis să interzică utilizarea tuturor ftalaților în produsele care intră în contact cu alimentele și, prin urmare, a oprit vânzarea acestei căni în timpul anchetei. Investigația a arătat că TROLIGTVIS cană de voiaj   marcată „Made in India” poate fi afectată și IKEA  recheamă acum produsul chiar dacă riscul asupra sănătății este foarte scăzut.

Cana de voiaj TROLIGTVIS a fost pusă  la vânzare în luna octombrie 2019. IKEA îndeamnă clienții care dețin acest produs cu marcajul „Made in India” să îl returneze în orice magazin IKEA pentru  a li se restitui suma integrală plătită  pe produs. Nu este necesară nicio dovadă a achiziției, cum ar fi bonul fiscal.

IKEA își cere scuze pentru orice eventual inconvenient provocat de această rechemare.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related