Jerry’s Pizza a sărbătorit în premieră Ziua Internațională a Pizzei și a oferit mii de pizza-desert clienților

Jerry’s Pizza a sărbătorit în premieră Ziua Internațională a Pizzei și a oferit mii de pizza-desert clienților

Jerry’s Pizza, unul dintre cei mai mari jucători pe segmentul food delivery și take-away din România, a sărbătorit în premieră pe piața locală Ziua Internaţională a Pizzei, pe 9 februarie. Evenimentul a fost marcat de Jerry’s Pizza cu faimoasa lor pizza-desert - pizzertul, care a fost oferită gratuit clienților, la fiecare comandă de pizza. Mii de români au decis sa participe la sarbatoare, comandând pizza, astfel că ziua s-a încheiat cu un număr mult mai mare de comenzi decât într-o zi obișnuită de duminică.

Pentru Jerry’s Pizza, sărbătoarea a început înainte de răsăritul soarelui, odată cu pregătirile pentru comenzile din ziua respectivă: prepararea aluatului, a legumelor și a fructelor, urmate de ambalarea și transportul acestora către fiecare unitate Jerry’s Pizza. Pentru a ține pasul cu numărul crescut de comenzi estimat pentru această zi, compania și-a pregătit în avans cantități mai mari de ingrediente decât într-o zi obișnuită și a suplimentat numărul de angajați disponibili.

 

 

 „Când e ziua unui coleg, toată lumea se aşteaptă ca el să facă cinste. De ce ar fi diferit când vine vorba de pizza? Noi am sărbătorit Ziua Internațională a Pizzei alături de toţi clienţii. De aceea am făcut cinste cu câte un pizzert, faimoasa noastră pizza-desert, la fiecare comandă de pizza. Pare simplu, dar implică muncă de echipă, coordonare şi planificare. Am documentat evenimentul şi am filmat cum a decurs toată ziua pentru noi. Ce ne bucură, însă, cel mai mult este reacția deosebită a clienților la inițiativa noastra”, a declarat Jerry Dauteuil (General Manager Jerry’s Pizza).

Pentru petrecerea de Ziua Internațională a Pizzei au fost necesare peste 350 de kg de pandişpan, aproximativ 300 kg de mere, 3 tone de aluat pentru mii de pizze şi pizzerturi, dar şi o tonă de mozzarella şi jumătate de tonă de sos de pizza.

Ziua Internațională a Pizzei este sărbătorită în fiecare an pe 9 februarie. Este o zi specială, dedicată unuia dintre cele mai populare şi mai apreciate preparate din lume. Mobilizarea de forțe necesară pentru satisfacerea cerințelor fiecărui client a fost documentată de la început, până la finalul zilei, astfel încât clienții Jerry’s să aibă ocazia de a descoperi integral procesul prin care trece pizza lor preferată, de la prepararea aluatului şi a ingredientelor, până la livrare.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related