Jerry’s Pizza devine partener pentru educație și susține Asociația EduBuzz  printr-o serie de acțiuni dedicate

Jerry’s Pizza devine partener pentru educație și susține Asociația EduBuzz  printr-o serie de acțiuni dedicate

Jerry’s Pizza, cel mai important operator din segmentul delivery și take-away de pe piața autohtonă, s-a alăturat Asociației EduBuzz în susținarea educației copiilor din satul Augustin, printr-o serie de acțiuni dedicate care au culminat cu donarea sumei de 56.670 lei către asociație.

Provocările anului trecut au condus către crearea celui mai vesel calendar pentru 2021 semnat Jerry’s Pizza, cu scopul de a adăuga un extra-topping de sărbătoare fiecărei zile. Calendarul a fost primit cu entuziasm de către clienți, iar contravaloarea acestuia a fost donată integral Asociației EduBuzz - un spațiu educațional pentru copiii și tinerii din satul Augustin. Scopul proiectului este de a oferi ajutor suplimentar copiilor care merg la școală, de a oferi oportunități de învățare copiilor care din diverse motive nu mai sunt în sistemul educațional și de a le oferi accesul la activități recreative sau de dezvoltare personală similare celor la care ar avea acces dacă nu ar locui într-o comunitate vulnerabilă.

În luna martie, echipa Jerry’s Pizza a vizitat comunitatea din Augustin, unde a fost întâmpinată de mulți copii entuziasmați și nerăbdători să vadă cum se prepară cea mai delicioasă pizza. A fost un prim eveniment realizat cu Food Truck-ul Jerry’s Pizza, iar copiii prezenți au oferit echipei desenele lor simpatice cu pizza și s-au bucurat de pizza proaspăt preparată și ieșită din cuptor.

„A însemnat foarte mult pentru noi să primim încredere și sprijin din partea Jerry’s Pizza în perioada de început pentru EduBuzz, când autobuzul abia ajunsese în Augustin. Ideea calendarului vesel ne-a încântat foarte mult și ne bucurăm ca va înveseli tot anul oameni din toată țara și, datorită lor, și comunitatea din Augustin. Suntem încă foarte bucuroși și încurajați de succesul evenimentului din 10 martie în cadrul căruia sute de copii și părinți s-au bucurat de pizza caldă și delicioasă în curtea EduBuzz. În perioada următoare, cu sprijnul Jerry’s Pizza, vom începe și amenajarea curții de lângă autobuz astfel încât să oferim copiilor acces la o zonă dedicată pentru igiena personală, dar și o altă zonă propice mai multor activități de învățare și relaxare în aer liber”, au declarat Adrian Secal și Natalia Ginghină, inițiatorii EduBuzz.

 

„Parteneriatul cu Asociația EduBuzz este foarte important pentru noi și ne bucurăm să fim parte din inițiativa lor de a sprijini educația copiilor și tinerilor dintr-o zonă vulnerabilă. Astfel de acțiuni sunt cele care demonstrează cum implicarea socială poate schimba întreaga față a unei comunități. Suntem mândri să fim parte din această acțiune și suntem siguri că pe viitor vom dezvolta mai multe astfel de proiecte cu impact social, în care să îi avem alături de noi și pe clienții Jerry’s Pizza”, a declarat Jerry Dauteuil, General Manager Jerry’s Pizza.

Întreaga campanie a continuat misiunea pe care brandul și-a asumat-o încă de anul trecut, aceea de a ajuta oamenii să găsească în fiecare zi un motiv de sărbătoare care merită celebrat.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related