[Istorii de brand] Razvan Orbulescu: Napolact “a debutat” in 1905 sub numele Atelierul lui Vlad, producator de unt si branza de vaca

[Istorii de brand] Razvan Orbulescu: Napolact “a debutat” in 1905 sub numele Atelierul lui Vlad, producator de unt si branza de vaca

Brandurile traiesc in “era adevarului”, iar consecventa si transparenta sunt cruciale pentru ca ele sa-si dezvolte relatia cu consumatorii, crede Razvan Orbulescu, Director Marketing FrieslandCampina Romania. In cazul Napolact, promisiunea de 100 de ani e asta: fermele din Ardeal sunt singura sursa de lapte pentru produsele acestui brand.

A ramas constanta referirea la traditie si la faptul ca Napolact este profund legat de Ardeal, nu doar din punctul de vedere al retetelor, ci si din cel al sursei materiei prime si al productiei efective.

Istoria companiei incepe in 1905, cu Atelierul lui Vlad, trece apoi prin nationalizare in 1948 si privatizare in 1990. Povestea logo-ului a inceput mai tarziu, dar a pastrat legatura dintre brand si zona Ardealului, indiferent de etapele de evolutie ale identiatii vizuale. Care au fost acestea, povesteste Razvan Orbulescu in interviul de mai jos.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Dosare editoriale

Branduri

Sectiune



Branded


Related