Respect pentru linia întâi – o mișcare de solidaritate inițiată de compania Arctic

Respect pentru linia întâi – o mișcare de solidaritate inițiată de compania Arctic

Cu ocazia sărbătorilor de Paște, compania Arctic, liderul pieței de electrocasnice din România și unul dintre principalii contribuabili la economia locală, lansează o mișcare de solidaritate intitulată „Respect pentru linia întâi!”, cu scopul de a arăta recunoștință și apreciere pentru acei profesioniști din prima linie în lupta cu Covid-19.

Mesajul „Respect pentru linia întâi!” este adus în atenția publică de către Arctic în fabricile sale, în rețeaua de service-uri, în social media prin hashtag-ul #RespectLiniaIntai și media outdoor.

Această mișcare socială vine în continuarea implicării Arctic în lupta împotriva crizei generate de Coronavirus. În baza colaborării cu Crucea Roșie Română și cu Federația Solidaritatea Sanitară din România, compania s-a implicat activ și a donat peste 1.200 de electrocasnice, contribuind la dotarea a peste 90 de spitale și servicii de ambulanță cu produse necesare personalului medical și pacienților. 

„În primul rând, în această perioadă care ne pune la încercare pe toți, dorim să mulțumim profesioniștilor din linia întâi - personalului medical, ofițerilor de poliție și tuturor celor care se expun zi de zi, pentru dedicarea, implicarea și angajamentul lor în lupta împotriva acestei crizei. În același timp, dorim să ne arătăm respectul față de angajații noștri din fabrici, care sunt, de asemenea, în prima linie și contribuie la menținerea economiei”, afirmă Murat Büyükerk (General Manager Arctic). 

Arctic a inspirat și alte companii să se alăture campaniei #RespectLiniaIntai și să amplifice mesajul în semn de apreciere, în mediul digital și în social media: UniCredit, EY Romania, Olympus Foods, Zitec, Mirro, Regista, Marsh, CEC Bank, Free Now, IAA România, Publicis și Oxygen.

În calitate de jucător major al pieței de electrocasnice, compania Arctic este implicată activ în comunitățile în care își desfășoară activitatea. Solidaritatea și responsabilitatea pentru siguranța angajaților, a partenerilor, a clienților și a tuturor membrilor comunității sunt una dintre prioritățile companiei. Compania Arctic urmărește și respectă recomandările oficiale făcute de autoritățile locale de sănătate din România și adaptează constant măsurile necesare la politicile sale interne și planurile de acțiuni cu ajutorul echipei de Crisis Management.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Zitec

Lider pe piata IT & Digital Marketing din Romania, cu birouri in Bucuresti si Brasov, Zitec este specializata in dezvoltarea de solutii de afaceri, servicii si produse tehnologice personalizate, precum si... vezi detalii »

Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related