Gaseşte-ţi drumul către succes cu programul UNFOLD

Gaseşte-ţi drumul către succes cu programul UNFOLD

UNFOLD, primul program de dezvoltare personală, care aduce împreună instrumente de neuroștiință aplicată, procese de învățare inovatoare și structură din management de proiect a fost lansat în această perioadă de izolare socială în care multă lume îşi caută un drum mai bun în viaţă. Cei care se vor înscrie în program vor fi sprijiniţi să îşi identifice potenţialul şi să se reinventeze, fie că asta înseamnă să lanseze o afacere la care visau, fie să schimbe modul în care privesc oportunităţile şi provocările din jur.

Participanții vor învăța într-un mediu online internațional și multicultural timp de 4 săptămâni, își vor clarifica obiectivele personale și profesionale. Programul are ca obiective scopul de a oferi cadrul potrivit pentru un plan de acțiune pentru viitor.

Proiectul este creat şi coordonat de două tinere antreprenoare cu experienţa vastă în educaţie şi business, Ioana Axinte şi Lucia Radu.

Lucia Radu are 13 ani de experienţă în management de programe, organizare şi livrare de experienţe de învăţare, lucrând cu grupuri ţintă variate - părinţi, profesori, antreprenori, în domenii precum procese de învăţare, educaţie nonformală, antreprenoriat, dezvoltare personală, dar şi facilitare de procese de design thinking şi rezolvare colaborativă de probleme.

Ioana Axinte are peste 8 ani de experienţă în design de procese de învăţare şi management de programe, facilitând conversaţii pe teme precum blended learning şi design de activităţi de învăţare digitale, colaborative. 

Împreună au peste 20 de ani de experienţă cu mii de ore de training şi facilitare şi peste 6000 de participanţi în cadrul evenimentelor lor.

 

"Indiferent de ce competențe avem, baza pleacă de la modul nostru de gândire și de prisma prin care vedem lumea. De multe ori acționăm pe bază unui mod condiționat, automat, care ține de obișnuință și asta se reflectă în viața de zi cu zi. Prin program noi oferim oportunități de reflecție, de dezvoltare a unei mentalități de creștere și perseverență în fața oricărui obstacol.",  declară Ioana Axinte.

"Traversăm o perioadă care a pus reflectorul pe relațiile și pe prioritățile noastre. E important să integrăm ce am învățat acum despre noi și să alegem să trăim o viaţă autentică, în acord cu valorile noastre, o viață de care să ne bucurăm cu adevărat.", spune Lucia Radu.

Programul internaţional se va desfaşura online, în limba engleză, va avea o durată de 4 săptămâni și va include: 4 webinarii, 4 sesiuni de peer to peer learning, o sesiune de coaching, 8 instrumente și o lume de posibilități.

Începutul acestei călătorii de dezvoltare personală va fi pe 21 Mai la un webinar gratuit de DISCOVERY, în care toţi participanţii vor explora un prim instrument care poate fi cu uşurinţă folosit în multe arii din viața, în planificarea acţiunilor dorite. Evenimentul va avea loc la ora 19:00, ora României.

Atelierele online vor avea loc în limba engleză şi se vor desfăşura live, nefiind preînregistrate, oferind astfel oportunitatea de interacţiune în timp real şi de lucru aplicat pe situaţii personalizate.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related