Primul film de fashion post - izolare, "Pandemik"

Primul film de fashion post - izolare, "Pandemik"

Creativitatea nu se oprește niciodată, iar deseori, în condiții vitrege sau limită, oamenii au fost stimulați să-și depășească limitele și foarte muții au reușit să se adapteze rapid. Noua realitatea impune găsirea rapidă a soluțiilor, creativitate și viteză de reacție.

"Problemele actuale țin de noi toți. Și salvarea la fel. Lumea se schimbă. Noi trebuie să evoluam odată cu ea. Daca NU învățăm din trecut, din Istorie și evenimente riscăm să repetăm greșelile. Și asta e de fapt cel mai grav. Dacă am fi prinși într-un loop-ing al propriei existente, am știi ce să schimbăm să ne fie mai bine, sau să facem mai puțin rău ?! Identitatea de Gen, distrugerea Comunităților, prin distanțare și lipsa empatiei, personale și sociale, reflectarea prin Modă a acestei perioade de căutări, tulbure și tulburătoare...sunt tot atâtea probleme pe care am încercat, măcar să le ridicăm, prin Filmul nostru. Eu cred in Viitor. Eu cred în Moda Românească.” a declarat Alin Gălățescu (realizatorul conceptului Pandemik).

Cu ajutorul designerilor Exordia by Artur Datcu, Alexandra Calafeteanu, Studio Cabal by Diana Dianu și Aleha Toncea s-a realizat „Pandemik”, primul film fashion post-izolare din România. Această experiență artistică prezintă piese vestimentare versatile lucrate din materiale neconvenționale. Așa cum este normal în această perioadă, măștile și soluțiile dezinfectante au fost accesoriile cele mai utilizate pe durata repetițiilor și a filmărilor.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related