Catalogul Ikea este aici

Catalogul Ikea este aici

Ediția de anul acesta a Catalogului IKEA marchează cea de-a 70-a aniversare și este deja aici! Pentru a-l face și mai special, l-am transformat într-un manual cu o mulțime de sugestii care să te inspire, potrivite pentru orice buget, cu idei practice, noi produse interesante și unele deja preferate, dar prezentate într-un format digital nou și îmbunătățit.

Lumea noastră s-a schimbat în lunile recente, iar experiențele digitale au devenit din ce în ce mai integrate în viața de zi cu zi. Pentru a se potrivi tuturor stilurilor de viață, dar și nevoilor din această eră tot mai digitală, am transformat Catalogul nostru într-un manual digital, fiind disponibil și accesibil oricui, oricând. De asemenea, este mai ușor de accesat și de depozitat, mai ales în spațiile mici.

În fiecare pagină veți regăsi ceea ce a stat la baza gamei noastre în toți acești ani: lucrurile și detaliile mici care pot face diferența în fiecare zi. Catalogul IKEA 2021 este plin de inspirație și de sfaturi despre modul în care casele din întreaga lume pot fi mai confortabile, mai inteligente, mai sustenabile și mai frumoase pentru oamenii minunați care locuiesc în ele.

Pe lângă faptul că este mai convenabil și mai accesibil, catalogul digital oferă soluții creative și sfaturi avizate pentru transformarea oricărei case într-o casă de vis. Varianta extinsă a manualului este concepută pentru a inspira pe oricine, oricând și în orice loc, dar și pentru a duce experiența utilizatorului la un înalt nivel. Noile caracteristici, precum vizualizarea detaliilor despre produs printr-un singur click în cadrul imaginii de ansamblu a paginii, evidențiază o experiență de cumpărături perfecționată și integrată.

Sustenabilitatea este una dintre valorile noastre de bază și abordăm catalogul IKEA ca orice alt produs IKEA, ceea ce înseamnă că luăm în considerare preocupările față de mediu și cele sociale în procesul de producție, astfel încât, anul acesta Catalogul nu va fi distribuit. Această decizie reprezintă un pas important pentru obiectivul IKEA, acela de a avea un impact pozitiv în combaterea schimbărilor climatice până în 2030, oferind în același timp susținere oricui, oricând, în transformarea vieții de zi cu zi de acasă. Îndrăgita versiune tipărită a Catalogului va fi disponibilă gratuit, doar pentru ridicare, în magazinele IKEA, începând cu 1 septembrie.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related