Cornelia Nicolae se alătură FASHION HOUSE Group pentru a gestiona extinderea și dezvoltarea operațiunilor din România

Cornelia Nicolae se alătură FASHION HOUSE Group pentru a gestiona extinderea și dezvoltarea operațiunilor din România

FASHION HOUSE Outlet Center, unul dintre cele mai mari centre comerciale de tip outlet din Europa, o numește pe Cornelia Nicolae în funcția de Director de Operațiuni Retail în România.

În funcția nou creată, Cornelia va fi responsabilă de lansarea FASHION HOUSE OUTLET CENTRE din zona CERNICA, noul proiect emblematic al Grupului, al doilea din București, situat în partea de est a Capitalei, precum și de creșterea vânzărilor și a traficului de clienți din centrul outlet din zona Militari.

Cu 24 de ani de experiență în industria de fashion retail, Cornelia se alătură grupului FASHION HOUSE, după ce anterior a ocupat funcția de Retail Sales Manager pentru Europa de Est al brandului italian Stefanel. Din această funcție, a condus operațiunile retailerului din România, Turcia, Germania, Austria și Polonia, gestionând o echipă de 350 de persoane și contribuind la creșterea semnificativă a veniturilor celor 59 de magazine și șapte outleturi din regiune.

Numirea Corneliei reiterează importanța strategică pe care o are România în planurile de dezvoltare ale FASHION HOUSE Group și vine în contextul investițiilor anunțate recent pentru inaugurarea celui de-al doilea outlet din București.

Cu o suprafață de 13.000 mp, lângă Cernica (ieșirea de pe autostrada A2), construcția noului outlet a demarat la începutul acestui an, iar magazinul urmează să fie inaugurat până în primăvara anului 2021. Centrul comercial va găzdui 59 de magazine, iar peste 50% din suprafață este deja închiriată.

Odată cu deschiderea FASHION HOUSE Outlet Centre din Militari și a primei sale investiții din România, în decembrie 2008, Grupul a inaugurat și un nou concept de poziționare a centrelor de acest tip în parcuri de retail de dimensiuni mari din Europa Centrală și de Est.

Cu o suprafață de 15.500 mp, centrul din Militari înglobează peste 50 de magazine ale unor branduri renumite, în noiembrie 2020 urmând să fie inaugurată o a treia etapă de dezvoltare. Faza finală a proiectului urmează să fie dezvăluită publicului în 2021.

 

„Cornelia va juca un rol important în următoarea fază de dezvoltare a grupului FASHION HOUSE în România. Experiența sa vastă de conducere în companii de retail din Europa Centrală și de Est va avea o valoare semnificativă pentru businessul nostru, pe termen lung. Fiind prezenți de 12 ani în București, următorul centru outlet pe care îl vom deschide în partea opusă a orașului reprezintă o investiție semnificativă în economia țării și arată încrederea noastră în piața de fashion retail din capitală. Prin cele două unități, vom reuși să răspundem nevoilor tuturor bucureștenilor, dar și celor care vizitează orașul. Cornelia va juca un rol major în atingerea obiectivelor Grupului FASHION HOUSE pe această piață competitivă”, a declarat Brendon O’Reilly (Director General, FASHION HOUSE Group).

 

“Mă bucur să colaborez cu o echipă de experți, dedicați și apreciați, care au dezvoltat o companie de succes. Ne vom continua creșterea, oferind servicii de cea mai înaltă calitate atât pentru chiriași, cât și pentru clienți și îmbunătățind experiența de cumpărături de tip outlet. Acesta este un moment important pentru business, cu multe oportunități, odată cu inaugurarea următoarei etape de dezvoltare ale outletului din Militari și a noului nostru outlet de lângă Cernica. Sunt onorată să fac parte din familia FASHION HOUSE”, a declarat Cornelia Nicolae (noul Director de Operațiuni Retail al Grupului FASHION HOUSE).

Pe lângă cele două centre de tip outlet din România, FASHION HOUSE Group deține și administrează două centre similare în Rusia, unul la Moscova și altul la Sankt Petersburg.

 

FASHION HOUSE Group (FHGR) este unul dintre cei mai mari jucători din sectorul de outlet-uri la nivel european, respectiv cel mai mare dezvoltator și operator de outlet-uri din ECE și Rusia, cu experiență dovedită în proiectarea, dezvoltarea, finanțarea, închirierea, operarea și administrarea centrelor de tip outlet.

Portofoliul de proiecte realizate de către FHGR include șase centre outlet FASHION HOUSE de succes în Polonia, România și Rusia.

Primul centru outlet FASHION HOUSE s-a deschis în 2004 în orașul polonez Sosnowiec, în apropiere de Katowice. În prezent, centrele outlet FASHION HOUSE pun la dispoziție în fiecare an peste 250 de mărci internaționale celor 10 milioane de clienți în patru unități din România și Rusia, cu o suprafață totală de aproximativ 50.000 mp. Un al cincilea centru outlet FASHION HOUSE este, în prezent, în curs de dezvoltare în București și urmează să fie deschis în 2021.

FASHION HOUSE Group face parte din Liebrecht & wooD Group, o companie europeană de dezvoltare imobiliară.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related