FASHION HOUSE Pallady va demara lucrările la cea de-a doua fază și începe procesul de închiriere a noilor spații

FASHION HOUSE Pallady va demara lucrările la cea de-a doua fază și începe procesul de închiriere a noilor spații

FASHION HOUSE Group, unul dintre cei mai mari dezvoltatori din sectorul de outleturi la nivel european, anunță că va demara lucrările la cea de-a doua fază a FASHION HOUSE Outlet Centre Pallady, deschis în primăvara anului trecut, în partea de est a Bucureștiului. Faza a doua aduce o extindere a spațiului comercial cu 5.674 de metri pătrați și va fi inaugurată în trimestrul doi al anului viitor. Investiția totală în dezvoltarea FASHION HOUSE Pallady se ridică la 45 de milioane de euro.

Procesul de închiriere a spațiilor din faza a doua de dezvoltare este în derulare, iar noii chiriași se vor alătura unui portofoliu solid care include branduri renumite precum Puma, Killtec, Tom Tailor, Lee Cooper, Triumph, Otter, Sizeer, Ecco, Colin’s și US Polo Assn.

„Împreună cu brandurile partenere, am să reușit să punem FASHION HOUSE Pallady pe harta comercială a Capitalei ca destinație de smart shopping. Mixul de branduri premium și reducerile atractive de până la 70% au fost ingredientele cheie care au transformat outletul într-un proiect de retail de succes. Suntem onorați de încrederea pe care brandurile ne-au acordat-o și ne angajăm să dezvoltăm în continuare parteneriate puternice cu chiriașii noștri, oferindu-le cele mai bune servicii, ajutându-i să își optimizeze businessurile. Extinderea spațiului comercial cu încă aproximativ 5.700 de metri pătrați va genera o creștere a numărului de vizitatori, dar și a vânzărilor. Mai mult, va permite celor care ne vizitează să găsească oferte și mai variate, la cel mai bun raport calitate-preț”, a declarat Brendon O’Reilly, Managing Director, FASHION HOUSE Group.

După finalizarea celei de-a doua etape, FASHION HOUSE Outlet Centre Pallady va avea un spațiu total disponibil de peste 14.000 mp și va găzdui 70 de magazine.

Prima fază a FASHION HOUSE Pallady s-a dovedit a fi un succes, spațiul comercial disponibil fiind închiriat aproape în totalitate. Cel mai nou brand care se alătură proiectului din estul Capitalei este Nike. Celebrul brand american va deschide la începutul lunii martie un magazin outlet pe o suprafață 527 de metri pătrați și va oferi o gamă largă de articole de îmbrăcăminte, cu reduceri zilnice de cel puțin 30% din prețul inițial. Nike a decis să se alăture FASHION HOUSE Pallady după rezultatele excelente înregistrate de primul magazin outlet al brandului deschis în FASHION HOUSE Militari, în decembrie 2021.

FASHION HOUSE Pallady este situat pe autostrada A2, km 15 (ieșirea Cernica). Cu galerii în aer liber și un design inspirat din arhitectura Belle Époque a Bucureștiului, noul outlet oferă zilnic discounturi de până la 70%, la branduri celebre. Peste 300 de locuri de parcare sunt oferite clienților, care au de asemenea la dispoziție două linii de autobuz – R472 și R407 – care fac locația ușor accesibilă locuitorilor și celor care vizitează Capitala.

FASHION HOUSE Pallady urmează povestea de succes a bine-cunoscutului outlet din zona de vest a orașului - FASHION HOUSE Militari - care de mai bine de un deceniu oferă clienților discounturi avantajoase zi de zi.

FASHION HOUSE Group (FHGR) este unul dintre cei mai mari jucători din sectorul de outleturi la nivel european, respectiv cel mai mare dezvoltator și operator de outleturi din ECE și Rusia, cu experiență dovedită în proiectarea, dezvoltarea, finanțarea, închirierea, operarea și administrarea centrelor de tip outlet.

Portofoliul de proiecte realizate de către FHGR include șapte centre outlet FASHION HOUSE de succes în Polonia, România și Rusia. Primul centru outlet FASHION HOUSE s-a deschis în 2004 în orașul polonez Sosnowiec, în apropiere de Katowice. În prezent, centrele outlet FASHION HOUSE pun la dispoziție în fiecare an peste 250 de mărci internaționale celor 10 milioane de clienți, în patru unități din România și Rusia, cu o suprafață totală de aproximativ 70.000 mp.

FASHION HOUSE Group face parte din Liebrecht & wooD Group, o companie europeană de dezvoltare imobiliară.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related