EA România aniversează 15 ani de activitate

EA România aniversează 15 ani de activitate

Electronic Arts România, una dintre cele mai mari companii de tehnologie și producătoare de jocuri video din România, aniversează 15 ani de activitate. Începând cu anul 2005, EA România și-a consolidat prezența permanent în sectorul tehnologiei informației și comunicațiilor din România, a devenit unul dintre cele două studiouri din lume unde este dezvoltată franciza de jocuri video EA SPORTS FIFA, alături de EA Vancouver, precum și unul dintre cele mai mari centre EA de verificare a calității și printre cele mai importante centre de Security din cadrul EA, la nivel global.

Anul acesta, EA România sărbătorește 15 ani de existență pe piața locală și suntem mândri de modul în care echipele noastre au lucrat împreună. Am început anul 2020 cu o mulțime de planuri centrate în jurul oamenilor noștri, jocurilor, noilor tehnologii și activităților de branding și îl continuăm cu optimism și încredere. Suntem mai uniți ca niciodată, în acest moment istoric în care împlinim 15 ani de realizări și marcăm sute de proiecte. Mai mult, suntem nerăbdători să dezvăluim cât mai multe fragmente din universul EA România, ce reunește sute de specialiști care lucrează la unele dintre cele mai populare jocuri video și tehnologii din lume, ca EA SPORTS FIFA și NHL, la binecunoscutul motor grafic - Frostbite, în Cloud sau Security. Suntem mândri de colegii noștri și de munca pe care o realizează zilnic, de ale cărei rezultate se bucură zi de zi milioane de oameni din întreaga lume”, a declarat Traian Bossenmayer (Director HR, EA România).

În cei 15 ani de activitate pe piața locală, EA România a crescut de la doar 7 la peste 1.700 de angajați și colaboratori, a dezvoltat echipe locale pentru unele dintre cele mai populare jocuri video din lume – FIFA, Need for Speed, UFC Mobile, NBA Mobile, NHL –, cât și echipe tehnice de top – Development Technology Services, EA Security, Network Support, Application Development, Frostbite și multe altele.

EA România este un angajator care pune preț pe diversitate și egalitate de șanse și ale cărui valori se reflectă în activitățile anuale de voluntariat, programul de responsabilitate socială corporativă EA Gives Back, precum și în programul anual de internship, ce oferă oportunități de lucru tinerilor din România, în diverse arii de activitate, precum Software Engineering, Data Analysis, Game Production, Project Management și nu numai.

Mai mult, în acest an, EA România a devenit primul studio EA la nivel global care a instalat un proiector arhitectural permanent. Pe fațada studioului EA din București rulează proiecții arhitecturale reprezentând proiectele dezvoltate local și alte activități ale studioului, printre care se numără cea mai recentă campanie de recrutare derulată de EA România, prezentări ale echipelor locale care lucrează la dezvoltarea jocurilor EA, precum și ale echipelor de Quality Verification, Security, Digital Platform, Frostbite, IT, alături de multe altele.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Campanii

Subiecte

SectiuneBranded


Related