EA anunta noul FIFA 21 Global Series

EA anunta noul FIFA 21 Global Series

Astăzi, Electronic Arts a prezentat comunității sale de peste 19 milioane jucători noutățile EA SPORTS FIFA 21 Global Series (FGS21), prin intermediul unei postări pe blogul EA.

Noul sezon al Global Series va atinge toate punctele-forte ale FIFA: mai multe competiții, mai multă distracție și jucători profesioniști FIFA, atât în mediul virtual, cât și în fotbalul real. În plus, noul model regional, exclusiv-online al competiției și al sezonului regulat, le va permite amatorilor să concureze facil, de oriudne ar fi, în fața celei mai mari audiențe de până acum. Acoperind peste 68 țări la nivel internațional, FGS21 le va oferi fanilor din toată lumea oportunitatea de a deveni campion absolut.

Alte noutăți anunțate astăzi de Electronic Arts includ:

  • Începând cu 3 octombrie, evenimente invitaționale pre-sezon vor debuta prin intermediul Twitch Rivals Preseason Invitational, competiția urmând a se desfășura pe parcursul a două zile. Printre protagoniștii evenimentului îi regăsim pe creatorii de conținut castro_1021, bateson87 și ibai.
  • Pe 8 octombrie este programat debutul competiției YouTube Gaming Creators Cup, care va reuni jucători profesioniști FIFA și creatori de conținut YouTube, incluzându-i pe StandartSkill, Daithi de NOGLA și Sesegel.
  • Superstar-urile FIFA vor străluci în cadrul FIFA 21 Global Series: FIFA 21 Challenge și al evenimentului eLaLiga All-Star.
  • FIFA 21 Global Series: FIFA 21 Challenge on October 29 va permite echipelor formate din jucători profesioniști FIFA și fotbaliști profesioniști să concureze pentru trofeul de câștigător.
  • Mai multe detalii despre evenimentul eLaLiga All-Star vor fi făcute disponibile pe 6 octombrie.
  • Sezonul oficial EA SPORTS FIFA 21 Global Series on the Road to the FIFA eWorld Cup™ va începe în luna noiembrie, cu 6 circuite regionale care vor include 68 țări participante și peste 30 de turnee. Astfel, mai mult ca oricând, jucătorii verificați FIFA Ultimate Team vor avea ocazia de a concura, cele 6 circuite regionale incluzând Europa, America de Nord, America de Sud, Asia Vestică, Asia Estică și Oceania.
  • Reprezentativitatea FGS21 nu a fost niciodată mai puternică, aceasta incluzând acum turnee ale Ligilor Oficiale Partenere de Fotbal, care cuprind Premier League, La Liga, Bundesliga, Ligue 1, MLS, dar și UEFA Champions League și CONEMBOL Libertadores.
  • Înscrierile pentru FGS21 vor fi deschise începând cu 8 octombrie.

“FIFA Global Series este competiția supremă EA SPORTS FIFA, în cadrul căreia milioane de oameni vor avea ocazia de a fi încununați cu titlul de campion mondial. În fiecare an, asistăm la o creștere semnificativă a acestei competiții, iar eu aștept cu nerăbdare debutul noului sezon. Echipa mea, Falcons, a pătruns pe scena competitive cu ambiția de a atinge cel mai ridicat nivel de dedicare și efort, și vrem să ne facem fanii din întreaga lume mândri.” a declarat César Azpilicueta, capitanul Chelsea FC din Premier League și deținătorul echipei de eSports FALCONS.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related