Începe o nouă eră pentru jocul de renume mondial, odată cu lansarea globală a EA SPORTS FC™ 24

Începe o nouă eră pentru jocul de renume mondial, odată cu lansarea globală a EA SPORTS FC™ 24
  • Mai mult de 6,8 Milioane de Jucători au intrat pe teren prin Early Access, fiind cea mai mare audiență de până acum înregistrată de Franciza Fotbalului. 
  • Peste 19.000 de jucători cu licență completă, 700 de echipe și 30 de ligi, inclusiv Premier League, LALIGA EA SPORTS, UEFA Men's and Women's Champions League, CONMEBOL Libertadores și multe altele

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) lansează astăzi la nivel mondial EA SPORTS FC™ 24, disponibil acum pentru PlayStation®5, Xbox Series X|S, PC, PlayStation 4, Xbox One și Nintendo Switch™. Trei noi tehnologii alimentează EA SPORTS FC™ 24, cu funcționalitatea cross-play** extinsă acum la toate modurile multiplayer online, permițându-le prietenilor să joace de pe mai multe platforme, în timp ce EA SPORTS intră într-o nouă eră a jocului mondial. Fanii sunt invitați să intre în Club alături de cei 6,8 milioane de jucători care deja au jucat EA SPORTS FC 24 prin Early Access, cu 25% mai mult față de anul trecut

"Astăzi marcăm un moment de referință prin invitarea fanilor jocului de renume mondial să se alăture Clubului EA SPORTS FC", a declarat Nick Wlodyka, SVP & GM pentru EA SPORTS FC. "Inovația spectaculoasă din centrul dezvoltării FC 24, combinată cu angajamentul nostru față de autenticitate, oferă o experiență fotbalistică de neegalat, una expansivă, fidelă realității și, mai presus de toate, creează o comunitate ce îi pune pe fanii jocului în centru."

Lansarea EA SPORTS FC 24 coincide cu lansarea EA SPORTS FC™ Mobile din această săptămână, fiind primele experiențe din platforma globală EA SPORTS FC ce leagă comunitatea fanilor de fotbal din întreaga lume, prin jocurile video. EA SPORTS FC ajunge la fani prin intermediul consolelor, telefoanelor mobile, mediului online și produselor esports, fiind alimentat de istoria de 30 de ani a EA SPORTS în definirea fotbalului interactiv, toate pentru un viitor centrat pe fani, ce are la bază incluziunea, inovația și autenticitatea.

Autenticitatea de neegalat din EA SPORTS FC™ 24 este pusă în valoare de reprezentarea jucătorilor celor mai puternice cluburi și ligi din întreaga lume, inclusiv LALIGA EA SPORTS, Premier League, Bundesliga, Serie A, CONMEBOL Libertadores, UEFA Champions League, UEFA Women's Champions League, Barclays Women's Super League și multe altele.

"EA SPORTS FC 24 este cea mai bună reprezentare a fotbalului interactiv și va conecta fanii din întreaga lume cu acest sport ca niciodată până acum", a declarat David Jackson, VP of Brand pentru EA SPORTS FC. "Împreună cu 19.000 de sportivi, peste 700 de echipe și peste 30 de ligi, deschidem un nou capitol al brandului EA SPORTS FC, printr-un nivel de autenticitate fără precedent și inovații aduse pentru fanii de pretutindeni."

 

Trei tehnologii care alimentează EA SPORTS FC 24

Pentru a începe o nouă eră pentru fanii fotbalului din întreaga lume, EA SPORTS FC™ 24 are la bază trei tehnologii care lucrează împreună pentru a crea o experiență autentică, fidelă fotbalului. HyperMotionV*, cel mai mare progres de până acum în ceea ce privește realismul,  transpune fluiditatea fotbalului prin folosirea de date volumetrice din peste 180 de meciuri de top. PlayStyles, optimizat prin intermediul datelor Opta din viața reală și al numeroase alte surse, dimensionează fără precedent sportivii, complementând coeficienții generali pentru a aduce la viață abilitățile de pe teren care îi fac speciali pe jucătorii de fotbal. Motorul îmbunătățit Frostbite accentuează detaliile pentru a face ca fiecare moment din joc să arate și să redea cât mai bine fotbalul.

 

Ultimate Team™ aduce Talente Extraordinare, Opțiuni de Neegalat și Evoluție

Fotbalul feminin a ajuns în Ultimate Team™ - cea mai mare adăugare de jucătoare de top efectuată vreodată într-un singur an - sunt introduse cinci noi ligi, dar și jucătoarele și echipele din UEFA Women’s Champions League cu scopul de a facilita oportunități de formare a echipei. În afara celor peste 19.000 de jucători licențiați, există, de asemenea, noi jucători ICON, Heroes și numeroase talente de top din fotbalul masculin și feminin pe care le poți adăuga în Club și în jurul cărora îți poți construi echipa.

Pentru prima dată, jucătorii din club pot fi îmbunătățiți prin intermediul Ultimate Team™ Evolutions - o nouă modalitate de a-ți eleva echipa prin intermediul jucătorilor tăi preferați. Alege jucători care se încadrează în criteriile Evolutions și finalizează un set de obiective pentru a le îmbunătăți abilitățile individuale, PlayStyles și coeficienții generali.

 

Condu-ți echipa în Career Mode

De la definirea filozofiei clubului tău, în calitate de manager, și până la alegerea exactă a modului în care evoluezi ca jucător, EA SPORTS FC™ 24 îți oferă și mai mult control în crearea propriilor povești de fotbal în Career Mode, cariera de manager și cariera de jucător fiind disponibile ca experiențe separate.

Sărbătorește succesele obținute în Player Career o dată cu adăugarea prestigiosului Balon de Aur, un nou trofeu râvnit de cei mai buni jucători. Cariera de manager introduce un Sistem de Management Total care prezintă două elemente noi - Tactical Vision și Coaches - oferind jucătorilor și mai mult control în toate deciziile majore ale clubului.

 

Numeroase aspecte de descoperit pe teren

Ca noutate în acest an, EA SPORTS FC 24 include extinderea funcționalităților cross-platform** pentru toate modurile multiplayer online, inclusiv Clubs, Co-Op Season, VOLTA FOOTBALL™ și Ultimate Team™ Co-Op. Cross-play va fi disponibil pentru toate tipurile de meciuri ale unui Club, precum League, Playoff, Amical și Drop-In.

 

Alătură-te Clubului și obține titlul de EA SPORTS FC™ Founder

Fanii care joacă EA SPORTS FC™ 24 până pe 1 noiembrie 2023 devin FC Founder și vor debloca beneficii, inclusiv badge-uri în joc, obiective exclusive în Ultimate Team, inclusiv o experiență Founder Evolution. Ca oportunitate unică, fii prezent la începutul unei noi ere pentru EA SPORTS FC și revendică-ți titlul de FC Founder pentru a te alătura clubului.

* Tehnologia HyperMotionV este disponibilă doar pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC.
** Cross-play este activ în anumite moduri, pe platforme de aceeași generație. Acesta nu este disponibil în versiunea pentru Nintendo Switch. 

Electronic Arts (NASDAQ: EA) este lider global în materie de divertisment digital interactiv. Compania dezvoltă și furnizează jocuri, conținut și servicii online pentru toate tipurile de platforme conectate la internet, de la console, la dispozitive mobile și computere personale.           

În anul fiscal 2023, EA a înregistrat venituri nete de 7.4 miliarde dolari USD. EA are sediul în Redwood City, California, iar compania este recunoscută la nivel global pentru un portofoliu de mărci apreciate de critici, ca EA SPORTS™ FC, Battlefield™, Apex Legends™, The Sims™, Madden NFL, EA SPORTS™ FIFA, Need for Speed™, Titanfall™, Plants vs. Zombies™  și F1™. 

EA, EA SPORTS, EA SPORTS FC, Battlefield, Apex Legends, The Sims, Need for Speed, Titanfall și Plants vs. Zombies sunt mărci comerciale ale Electronic Arts Inc. John Madden, NFL, FIFA și F1 sunt proprietatea deținătorilor lor și sunt utilizate cu permisiune.     

✝Creșterea procentuală a fost calculată folosind datele din perioada de early acces de 3 zile de anul trecut și din perioada de early access de 7 zile pentru EA SPORTS FC 24.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related