40 de ani de la lansarea blatului PAN® - cel mai îndrăgit produs de la Pizza Hut

40 de ani de la lansarea blatului PAN® - cel mai îndrăgit produs de la Pizza Hut

• Cu prilejul aniversării a 40 de ani de la lansarea blatului de pizza PAN®, la nivel internațional, Pizza Hut declară Octombrie Luna Mondială a Pizzei și propune un toast inedit în peste 50 de țări din lume
• De 26 de ani de la lansarea Pizza Hut în România, Blatul PAN® este produsul preferat al clientilor

Anii 1980 au marcat debutul a numeroase trenduri culinare și produse, însă niciunul la fel de memorabil sau imposibil de imitat precum rețeta originală a blatului PAN® de la Pizza Hut. Pizza pe blat Pan continuă să fie și astăzi, la 40 de ani de la lansarea la nivel internațional, cel mai îndrăgit produs din meniul clasic al brandului.

Pe plan local, de la deschiderea primului restaurant, în anul 1994, și până în prezent, PAN® rămâne cel mai vândut blat de pizza, reprezentând peste 17% din vânzările totale ale categoriei sale. De-a lungul timpului, în România, Pizza Hut a devenit Un pic mai crazy, doar un pic prin diversificarea meniului și introducerea unor produse adaptate noilor trenduri de consum. Cu toate acestea, blatul PAN® este în continuare un produs iconic al brandului.

Pe plan local, pentru a celebra Legendarul blat Pan, clienții fideli ai brandului au la dispoziție două oferte special dezvoltate în acest sens:

• În cadrul restaurantelor (Dine-in): Legendarul blat Pan începe de la 10,90 lei pentru pizza mică, 20,90 lei pentru cea medie și 30,90 lei pentru pizza mare
• La Pizza Hut Delivery este disponibilă o ofertă specială prin care la două pizza medii pe blat Pan, una este gratuită.

La nivel internațional, toată luna Octombrie, Pizza Hut celebrează Luna Mondială a Pizzei, prilej cu care consumatorii au la dispoziție o serie de oferte inedite, ce includ Pizza pe blat PAN®, atât în restaurantele sale din întreaga lume, cât și prin intermediul serviciilor Pizza Hut Delivery.

 

„Pizza Hut este un nume cu tradiție care a reușit de-a lungul timpului să devină iconic și la nivel local. Pornind de la un produs central – pizza, brandul a îmbinat pasiunea pentru bucătărie și ingredientele de calitate cu inovația, la nivel de meniu. În timp, brandul s-a remarcat cu o diversitate de produse, atât clasice cât și inovative, pentru a acoperi o varietate de gusturi de consum. Anul acesta este unul special pentru Pizza Hut la nivel global, dar și în piețele locale, întrucât blatul PAN® împlinește 40 de ani. 40 de ani în care a servit nu doar unor nevoi de consum, ci a oferit adevărate experiențe consumatorilor care își doreau mai mult decât un produs: mesele în familie sau cu prietenii, aniversările, entuziasmul de a servi masa in restaurantul lor preferat. Ne bucură faptul că, și în România, fanii au primit cu același entuziasm Legendarul PAN®, care este cel mai îndrăgit produs la nivel de pizza”, declară Adrian Hulubescu (General Manager Pizza Hut România).

Brandul Pizza Hut, creat în anul 1958 de frații Frank și Dan Carney, în Kansas, SUA, deține locații în peste 100 de țări și este lanțul de restaurante cu numărul 1 în categoria sa, la nivel internațional. Încă de la început, brandul și-a propus să nu facă niciodată compromisuri în ceea ce privește savoarea și calitatea ingredientelor folosite, astfel că, ceea ce a pornit ca un răspuns la o nevoie identificată a pieței - crusta mai groasă a pizzei - a devenit o adevărată inovație la nivel mondial, odată cu lansarea Pan Pizza.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related