Pandora lansează în galaxia noastă colecția inspirată de Star WarsTM

Pandora lansează în galaxia noastă colecția inspirată de Star WarsTM

Pe 1 octombrie, Pandora lansează mult așteptata colecția inspirată de Star Wars™. În celebrarea unei saga care a captat imaginația lumii, colecția formată din 12 piese evocă personajele și simbolurile galaxiei Star Wars.

 

„Am vrut să accesăm estetica futuristă, dar vintage, din Star Wars, care este reconoscibilă din trilogia originală până la noua serie Disney+, The Mandalorian”, spun Francesco Terzo și A. Filippo Ficarelli, directorii de creație Pandora. „Am muncit din greu pentru a transforma piesele din Star Wars în bijuterii, folosind detalii complexe de design și tehnici experte de producție”.

Realizată sustenabil din metale reciclate în proporție de 71%, colecția de 12 piese include 10 talismane, o brățară și un talisman de colecție în ediție limitată. Fiecare piesă este atent concepută, proiectată cu expertiză și finisată manual, oferind numeroase opțiuni de stil.

„Inspirată de galaxia Star Wars, această colecție include o varietate de opțiuni pentru fanii din întreaga lume de a-și personaliza stilul”, spune Paul Southern, Senior Vice President, Licensing and Franchise, Lucasfilm. „Colecția reușește să surprindă simbolurile și personajele iubite din Star Wars și să le reimagineze sub forma bijuteriilor”.

 

Noua colecție va fi disponibilă în magazine începând cu 1 octombrie. Toamna aceasta arată că ești un fan adevărat purtând colecția de bijuterii Star Wars x Pandora.

STAR WARS și proprietățile conexe sunt mărci comerciale și / sau drepturi de autor în Statele Unite și în alte țări, ale Lucasfilm Ltd. și / sau ale afiliaților săi. © & TM Lucasfilm Ltd.

Lucasfilm, sigla Lucasfilm, STAR WARS și proprietățile conexe sunt mărci comerciale și / sau drepturi de autor, în Statele Unite și în alte țări, ale Lucasfilm Ltd. și / sau ale afiliaților săi.

© & TM Lucasfilm Ltd. Toate drepturile rezervate.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related