Starbucks are un nou director operațional în România și Bulgaria

Starbucks are un nou director operațional în România și Bulgaria

Starbucks are, începând din luna octombrie, un nou director operațional în România și Bulgaria. Cristian Turculeț, fostul Director de Expansiune al AmRest, îl înlocuiește pe polonezul Karol Żuradzki, care a deținut funcția de Regional Operations Director România din iunie 2018. Cristian Turculeț devine astfel primul român care deține această poziție de când Starbucks a intrat pe piețele din Balcani.

În noul rol, Cristian Turculeț va fi responsabil de conturarea strategiei Starbucks în România și Bulgaria în concordanță cu prioritățile organizaționale, de crearea parteneriatelor strategice și consolidarea culturii companiei.

"Este o onoare pentru mine să ocup această funcţie în cadrul grupului AmRest. Eforturile echipei se vor concentra pentru menținerea ritmului de creștere. Pe lângă continuarea expansiunii, de asemenea ne dorim să fim aproape de clienții noștri și să aducem noi concepte care să ne permită să ne extindem, să pătrundem în noi orașe și să le dăm iubitorilor de cafea posibilitatea să vină la Starbucks și să se bucure de băuturile și atmosfera bună.", a declarat Cristian Turculeț (Director Regional România și Bulgaria).

 

Cristian Turculeț are o vastă experiență în infrastructura operațională, lucrând de peste 16 ani în FMCG, iar în cadrul grupului polonez AmRest a ocupat în ultimul an funcția de Director de Expansiune pentru România și Bulgaria, fiind responsabil cu extinderea rețelelor Starbucks și Burger King.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related