TBI Bank încheie un parteneriat cu Onfido și reduce timpul de înregistrare a clienților noi cu 67%

TBI Bank încheie un parteneriat cu Onfido și reduce timpul de înregistrare a clienților noi cu 67%

TBI Bank, creditor phygital de ultimă generație axat pe piețele din Europa de Sud-Est, anunță încheierea unui parteneriat cu Onfido, furnizor global de soluții de verificare a identității și autentificare, pentru a asigura o înregistrare mai sigură și ușoară a clienților în mediul online.

Pe măsură ce TBI Bank lansează noi produse de tip phygital, cunoașterea clienților și verificarea identității lor sunt vitale pentru respectarea reglementărilor în vigoare. Înainte de parteneriatul cu Onfido, procesul de verificare a identității se făcea prin apeluri video în timp real cu un agent, ceea ce consuma timp și era uneori incomod pentru clienți. De când a încheiat colaborarea cu Onfido:

  • TBI Bank înregistrează și verifică clienții noi cu 80% mai repede decât înainte
  • TBI Bank reduce costul pentru achiziția fiecărui client nou cu 66%

Prin integrarea serviciului Onfido de verificare a identității, bazat pe inteligență artificială, clienții TBI se pot înregistra simplu, făcând o fotografie a cărții de identitate și un selfie. Onfido verifică mai întâi autenticitatea cărții de identitate și apoi o compară cu imaginea utilizatorului. Acest procedeu ne asigură că persoana care parcurge procesul de înregistrare este proprietarul cărții de identitate furnizate.  

 

„TBI Bank este mai mult decât o simplă bancă, suntem un creditor digital concentrat pe servicii care fac diferența pentru clienții noștri. Cum tot mai mulți oameni adoptă serviciile digitale, acum este cel mai bun moment să automatizăm toate canalele noastre de înregistrare online pentru a oferi clienților o experiență digitală pe care o pot parcurge singuri”, a afirmat Petr Baron, CEO-ul TBIF (TBI Bank). „Parteneriatul nostru cu Onfido ne ajută să oferim clienților noștri servicii digitale printr-o platformă bancară de tip one-stop, începând cu o autentificare automatizată care necesită zero interacțiune cu agenții băncii, fără a sacrifica din ușurința și viteza de înregistrare”.

 

„În era digitală în care trăim, utilizatorii se așteaptă din ce în ce mai mult la o experiență digitală prietenoasă prin care să-și poată verifica rapid identitatea în siguranță”, a declarat Reuben Sagar, Regional Director la Onfido. „România și Bulgaria înregistrează o evoluție accelerată a digitalizării serviciilor financiare și ne bucurăm să fim parteneri cu TBI Bank, una dintre cele mai inovatoare bănci din regiunea Europei de Sud-Est, în procesul lor de dezvoltare a ofertei digitale. Ne mândrim să oferim acces la servicii online care detectează, dar și previn tentative de fraudă, oferind companiilor posibilitatea să se extindă și să respecte cerințele de reglementare.”

 

Onfido stabilește un nou standard pentru accesul digital. Compania ajută utilizatorii să-și confirme digital identitatea folosind inteligența artificială (AI), verificând fotografia din cartea de identitate și comparând-o cu biometria facială a persoanei. Astfel, firmele pot verifica identitatea clienților fără a compromite experiența, conversia, confidențialitatea sau siguranța. În acest fel, Onfido oferă companiilor siguranța de care au nevoie pentru a înregistra clienți de la distanță și în siguranță.

Recunoscut ca lider global în inteligență artificială pentru verificarea și autentificarea identității, Onfido este susținut de TPG Growth, Idinvest Partners, Crane Venture Partners, Salesforce Ventures, M12 - fondul Microsoft și altele. Onfido a atras o finanțare de 200 de milioane de dolari și, cu o echipă de aproximativ 400 de membri din șapte țări, se ocupă de accesul digital pentru unele dintre cele mai mari companii din întreaga lume.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related