Jerry’s Pizza își dezvoltă serviciile în zona de sud-vest a Bucureștiului și investește peste 150.000 de euro în relocarea unei unități existente în incinta Liberty Mall

Jerry’s Pizza își dezvoltă serviciile în zona de sud-vest a Bucureștiului și investește peste 150.000 de euro în relocarea unei unități existente în incinta Liberty Mall

Jerry’s Pizza, cel mai important operator din segmentul delivery și take-away de pe piața autohtonă, se concentrează pe extinderea rețelei de magazine și investește peste 150.000 de euro în relocarea unui magazin existent într-o nouă unitate, în Liberty Mall.

Cu noul magazin, Jerry’s Pizza continuă direcția de dezvoltare și creștere a vizibilității brandului, investește în reamenajări ale locațiilor existente,  noi echipamente și relocări în spații extinse. Noua unitate, care are o echipă de peste 30 de persoane, pune la dispoziția clienților aproximativ 30 de locuri în interior. În prezent, conform restricțiilor actuale, clienții se pot bucura de produsele Jerry’s Pizza doar în regim takeaway sau cu livrare, cu respectarea celor mai stricte norme de siguranță atât pentru angajați, cât și pentru clienți. De asemenea, compania încurajează respectarea normelor sanitare: accesul în magazin se face doar cu mască, cu păstrarea distanței, a restricționării accesului la mese, este disponibil serviciul de plată cu cardul atât în locație, cât și la livrare, iar în plus, oferă și serviciul de livrare fără contact.

„Investițiile realizate de-a lungul timpului și atenția acordată nevoilor consumatorilor și angajaților demonstrează interesul nostru permanent pentru menținerea standardelor de înaltă calitate a produselor noastre, astfel încat să rămânem constant în topul preferințelor românilor. Pentru relocarea magazinului existent și dezvoltarea serviciilor oferite în zonă, am ales un spațiu extins în incinta Liberty Mall pentru a deservi nevoile clienților și a putea acoperi un număr mai mare de comenzi, inclusiv prin intermediul seviciului Jerry’s@night, prin care facem livrări până la ora 2 am. Această decizie este în linie cu strategia de dezvoltare pe termen lung a companiei, care va mai include și renovarea altor magazine existente, dar și deschiderea unor unități noi atât în București, cât și în țară ”, a declarat Jerry Dauteuil, General Manager Jerry’s Pizza.

 

Compania investește constant în calitatea produselor, servicillor și sistemelor de livrare, în interacțiunea directă cu consumatorii, iar toate acestea se reflectă în încrederea și aprecierea pe care clienții le demonstrează alegând de fiecare dată Jerry’s Pizza.

Pentru plasarea comenzilor în regim de livrare, clienții au la dispoziție atât numărul unic *3030, cât și aplicațiile dedicate, disponibile în platformele mobile.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related