Glovo introduce în aplicație teste rapide COVID-19 cu livrare în numai 30 de minute

Glovo introduce în aplicație teste rapide COVID-19 cu livrare în numai 30 de minute

Glovo introduce în aplicație teste rapide pentru depistarea COVID-19 care pot fi realizate la domiciliu și care vor fi livrate în aproximativ  30 de minute. În acest moment, testele pot fi comandate în următoarele orașe: București, Timișoara, Ploiești, Iași, Galați, Constanța, Brașov, Buzău, Târgoviște, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Târgu Mureș, Slatina și Botoșani.

În România, Glovo  pune la dispoziția clienților trei tipuri de pachete, toate cu acreditarea Organizației Mondiale a Sănătății: trei teste la 164,7 lei, cinci la 274,5 lei și un test la 54,90 lei. Acestea sunt furnizate de Medimfarm, partener Glovo, și sunt produse de SD Biosensor, iar taxa de livrare pentru fiecare dintre pachetele existente în aplicație este de 19,99 lei. Testele rapide pentru depistarea COVID-19 sunt teste de uz profesional, atât prelevarea probei cât și interpretarea rezultatului ar trebui efectuate de personal medical calificat.

La nivel global, Glovo are acest serviciu în patru țări, Italia, Portugalia, România și Georgia, iar de la introducerea testelor rapide în aplicație au fost livrate peste 6500 de astfel de teste pentru depistarea COVID-19, dintre care peste 4000 doar în România.

Testele rapide pot fi găsite în categoria Pharmacy, sub denumirea „Test Rapid Covid”.

 

„Din dorința de a veni în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor Glovo, ne-am gândit la partenerierea cu Medimfarm pentru a le oferi celor interesați posibilitatea de a-și realiza teste rapide Covid-19, livrate într-un timp scurt și cu toate măsurile de siguranță respectate.”, a declarat Victor Răcariu, General Manager Glovo CEE.

 

Aplicația Glovo cuprinde categorii predefinite, care pot fi selectate de utilizatori în funcție de nevoile lor: Mâncare, Supermarket, Livrare rapidă, sau Magazine. Acestor categorii, care apar pe măsură ce noi parteneri sunt adăugați în aplicație, li se adaugă și butonul „Orice”, pe care utilizatorii îl pot folosi pentru a comanda produse sau articole disponibile în orașul lor, dar care nu se află în categoriile predefinite.

 

Cum funcționează aplicația Glovo?

  • Descarcă (gratuit) Glovo de pe Google Play sau App Store și creează-ți cont
  • Deschide aplicația pentru a vedea ce poți comanda în zona ta
  • Alege o categorie dintre cele predefinite, folosește butonul „Orice” sau caută direct un produs în bara de căutare
  • Odată ce ai plasat comanda, poți vedea în ce stadiu se află, iar după ce curierul a preluat-o, îl poți urmări în timp real până ajunge la tine
  • Pe mail-ul cu care ți-ai creat contul vei primi confirmarea comenzii
  • Doar în timpul livrării poți contacta curierul Glovo pentru nelămuriri sau informații
  • Poți plăti cu cardul direct în aplicație sau cash la livrare
  • Oferă un rating după fiecare comandă atât magazinului/restaurantului de la care ai comandat, cât și curierului
  • După finalizarea comenzii, găsești pe mail confirmarea și detaliile livrării
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related