EA și Hazelight lansează astăzi It Takes Two, un nou joc action-adventure, disponibil exclusiv în modul co-op

EA și Hazelight lansează astăzi It Takes Two, un nou joc action-adventure, disponibil exclusiv în modul co-op

Electronic Arts și Hazelight Studios, studio câștigător al unui premiu BAFTA, lansează astăzi It Takes Two, un joc de aventură disponibil exclusiv în modul co-op, pe PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X | S și PC, prin Origin și Steam. Cu un gameplay unic și variat care se împletește perfect cu narațiunea, It Takes Two rescrie standardele modului de joc co-op și poartă jucătorii într-o aventură palpitantă de care se pot bucura alături de un prieten, fie că se joacă împreună de pe canapea sau online. Apreciat de revista Game Informer drept „un mare succes” și „unul dintre cele mai bune jocuri ale anului”, It Takes Two conduce jucătorii într-o călătorie incredibilă văzută din perspectiva personajelor Cody și May, un cuplu conflictual care trebuie să învețe să colaboreze și să treacă peste diferențele dintre ei pentru a evada din lumea fantastică în care se petrece acțiunea jocului.

 

„Am creat un joc care ridică genul de joc co-op la un alt nivel. Experiența de joc este atât de palpitantă încât va furniza uneori momente comice, uneori momente emoționante, iar alteori momente pur și simplu extaziante. Este o experiență completă, credem noi, și abia așteptăm să auzim părerile fanilor despre acest joc”, a declarat Josef Fares, Fondator și Game Director, Hazelight Studios.

 

„Hazelight este cunoscut pentru abordarea inovatoare a dezvoltării jocurilor, iar faptul că sunt lideri de top în industrie atunci când vine vorba de experiențe în modul de joc co-op este complet meritat. Suntem foarte fericiți să lucrăm din nou cu ei pentru a le susține viziunea și pentru a produce It Takes Two, un nou de joc de tip action-adventure cu o tematică cu adevărat unică, inspirată din comedii romantice, ceva ce nu vezi în fiecare zi în industria jocurilor video, a spus Steve Pointon, SVP 3rd Party Content & Development, Electronic Arts.

 

Pe măsură ce jucătorii încearcă să descâlcească intriga complicată în care au fost prinși Cody și May, din cauza unei vrăji care îi transformă în păpuși, cele două personaje se vor confrunta cu provocări pe întreg parcursul jocului. Natura imprevizibilă a fiecărui stagiu de joc îi va conduce pe utilizatori printr-o experiență de joc unică care metaforizează o dinamică universală dintr-o relație de cuplu, deoarece Cody și May trebuie să lucreze împreună pentru a-și salva căsătoria aflată în pragul divorțului. Indiferent că este vorba de aspiratoare rebele, un guru sentimental și băgăcios, sau un club de noapte care are nevoie disperată de un DJ, obstacolele apar la fiecare colț, creând experiențe de joc incredibile și adesea emoționante.

It Takes Two le permite jucătorilor avantajul unui Friend’s Pass* gratuit, pe care îl pot oferi partenerului preferat de joc. De asemenea, jucătorii pot parcurge primul nivel al jocului cu Friend’s Pass Free Trial**, care poate fi descărcat separat de jocul principal. După încheierea trialului, un singur jucător va trebui să cumpere jocul complet pentru a continua să joace. It Takes Two este disponibil acum pentru PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X | S și PC, prin Origin și Steam, la prețul de 39,99 dolari.

* Modul de joc co-op online necesită conexiune la internet, deținerea unui cont de joc EA și un prieten online pe aceeași platformă și/sau platformă din noua generație sau care să aibă instalat Friend’s Pass Free Trial.

** Jocul nu implică costuri suplimentare pentru cei care joacă împreună pe aceeași consolă, jucătorii care joacă online vor avea nevoie de un cont PlayStation Plus sau Xbox Gold.

 

Hazelight este un studio independent de dezvoltare de jocuri cu sediul în Stockholm, Suedia. Fondat în anul 2014 de Josef Fares, regizor de film și creatorul jocului premiat Brothers: A Tale of Two Sons, Hazelight continuă să încerce noi abordări în jocurile pe care le dezvoltă cu modul lor unic de a țese povestea și jocul împreună. În 2018, Hazelight a lansat A Way Out, câștigător al premiului BAFTA, primul joc co-op action-adventure, ca parte a EA Originals.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related