Simone Tempestini ia startul în raliurile acestui an din poziția de ambasador BETANO

Simone Tempestini ia startul în raliurile acestui an din poziția de ambasador BETANO

BETANO.COM, cea mai bună platformă mobilă de cazinou online și pariuri sportive din lume, conform EGR Awards 2019, anunță startul unui nou parteneriat cu pilotul de raliu Simone Tempestini. Astfel, Tempestini devine cel mai nou ambasador BETANO și va sprijini inițiativele brandului de promovare a excelenței în sport, a cauzelor sociale și a jocului responsabil.

În vârstă de 26 de ani, Simone Tempestini este unul dintre cei mai prolifici automobiliști români și a moștenit pasiunea pentru viteză de la tatăl său, fostul mare pilot Marco Tempestini. Simone a debutat în competițiile de motorsport din România pe când avea doar 14 ani, iar 7 ani mai târziu devenea cel mai tânăr campion național absolut de raliuri. A repetat această performanță și în anii următori, iar în prezent deține 5 astfel de trofee, cucerite în anii 2015, 2016, 2018, 2019, 2020. Pe plan internațional, Simone a câștigat în 2016 titlul de campion mondial la juniori în World Rally Championship (WRC), iar în 2018 a urcat pe locul 8 în clasamentul general din Raliul Turciei, deși a concurat cu o mașină dedicată diviziei secunde. Din 2018, Simone face echipă cu Sergiu Itu, iar obiectivul celor doi pentru 2021 este adăugarea în palmares a titlului de Campioni Europeni de Raliuri.

 

„Abia aștept să iau startul oficial în sezonul 2021. Raliul Brașovului este unul dintre preferatele mele, iar faptul că am câștigat ultimele 6 ediții de aici înseamnă mult pentru mine. Vom face totul și în acest weekend să scoatem un timp cât mai bun, care să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul din acest an, câștigarea unui nou titlu. De asemenea, o vedem ca pe o încălzire pentru parcursul internațional, vrem să avem cât mai multe curse în Campionatul European de Raliuri, care să ne ajute să putem aduce un trofeu mare pentru România”, a declarat Simone Tempestini.

 

A 50-a ediție a Raliului Brașovului va avea loc în perioada 25-27 martie și este a doua etapă din Campionatul Național de Raliuri BETANO 2021, dintr-un total de 11 programate. Prima rundă a avut loc în Covasna și a fost câștigată de Dan Gîrtofan.

 

 „Simone Tempestini a dovedit prin consistență faptul că este un campion, un pilot care țintește sus. Ne plac ambițiile sale, dar și atmosfera din cadrul echipei Napoca Rally. Sporturile cu motor sunt o lume a zecimilor de secundă, în care se poate face diferența în plus sau în minus. La fel ca în viață. Îi urăm bun venit lui Simone în familia BETANO și ne bucurăm să fim alături de el atât pe plan intern, cât și pe plan european”, a declarat Vadim Cușnarencu, Marketing Manager Sport, Sponsorship & Performance BETANO România.

 

În România, BETANO investește constant în susținerea sportului de performanță și a sportivilor de elită, fiind partenerul principal al echipei CS U Craiova, partenerul oficial al echipei de fotbal FCSB, partenerul oficial al celei mai bune luptătoare a României, Alina Vuc, al gimnastului român Marian Drăgulescu și al echipei de canotaj Gianina Beleagă - Ionela Cozmiuc, dar și partenerul principal al Federației Române de Automobilism Sportiv pentru Campionatul Național de Raliuri. De asemenea, BETANO a încheiat parteneriate strategice cu fostul jucător de fotbal la echipele Steaua și Rapid, Narcis Răducan, și Ciprian Marica, fostul internațional român. BETANO susține performanța în toate ramurile sportive, devenind în urmă cu puțin timp partenerul principal al celei mai bune echipe de Counter-Strike: Global Offensive din România, Nexus Gaming CS:GO.

 

Născut în Italia în urmă cu 26 de ani, Simone Tempestini s-a mutat în România de la 14 ani, atunci când a început să participe și la competițiile de motorsport din țara noastră. Fiul fostului mare pilot Marco Tempestini, Simone este cel mai tânăr campion național absolut de raliuri din istoria României, titlu cucerit la 21 de ani, iar până în prezent a cucerit acest trofeu de 5 ori: 2015, 2016, 2018, 2019, 2020.

În 2016, Simone a devenit primul român campion mondial în World Rally Championship (WRC), cucerind titlul la juniori. Totodată, are cel mai bun rezultat din istoria României la o etapă mondială, locul 8 la general în Raliul Turciei din 2018, deși concura cu o mașină dedicată diviziei secunde.

Din 2018, copilotul lui Simone este Sergiu Itu, fost component al lotului olimpic de tineret la înot și totodată fiul cunoscutului copilot Sebastian Itu. Simone și Sergiu scriu împreună istorie pentru motorsportul românesc, iar în acest an, cei doi țintesc un titlu în Campionatul European de Raliuri, o performanță unică în această competiție pentru un echipaj din țara noastră.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related