FRAS și Betano anunță prelungirea parteneriatului pentru încă trei ani

FRAS și Betano anunță prelungirea parteneriatului pentru încă trei ani

BETANO, operator european de top al industriei de pariuri sportive & cazinou online,  parte a Kaizen Gaming, și Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS) extind parteneriatul pentru Campionatul Național de Raliuri pentru următorii trei ani. Cea mai importantă competiție de motorsport din România va purta până în anul 2026 numele de Campionatul Național de Raliuri Betano (CNRB).

Încă din anul 2020, colaborarea cu FRAS a reprezentat primul pas al Betano către susținerea sporturilor cu motor. Inițiativa este aliniată cu strategia companiei, ce vizează promovarea sportului si a sportivilor de performanță în toate țările în care activează.

„Dincolo de pasiunea pentru motorsport, colaborarea noastră cu Federația Română de Automobilism Sportiv reprezintă o manifestare a angajamentului nostru pe termen lung față de dezvoltarea acestui sport în România. Suntem mândri să continuăm această frumoasă călătorie alături de ei și suntem dedicați în a aduce valoare reală în acest parteneriat pe parcursul următorilor 3 ani și dincolo de aceasta”, a declarat Dragoș Mîndreci, Country Manager Betano Romania.

„Parteneriatul nostru cu Betano este o dovadă a viziunii noastre comune pentru creșterea și promovarea automobilismului sportiv în România. Începând cu 2020, am construit împreună baze solide pentru viitor și suntem entuziasmați să continuăm această colaborare. Acest parteneriat ne oferă oportunități noi și importante pentru dezvoltarea sportului nostru și suntem hotărâți să realizăm împreună lucruri mărețe”, a declarat și Norris Măgeanu, președinte al Federației Române de Automobilism Sportiv.

Ediția din 2024 a Campionatului Național de Raliuri Betano se va desfășura în nouă etape, în perioada 27 aprilie – 27 octombrie, după cum urmează:

  • Raliul Harghitei – 27-28 aprilie
  • Raliul Argeșului – 11-12 mai
  • Raliul Maramureșului – 31 mai-1 iunie
  • Raliul Clujului – 22-23 iunie
  • Raliul Sibiului – 13-14 iulie
  • Raliul Moldovei – 3-4 august
  • Raliul Iașului – 31 august-1 septembrie
  • Raliul Brașovului – 21-22 septembrie
  • Raliul Vâlcii – 26-27 octombrie

În sprijinul ediției de anul acesta și a experienței desăvârșite a sporturilor cu motor, Betano va oferi promoterului fiecărei etape de concurs câte un bonus valoric.

Parteneriatul cu FRAS pentru Campionatul Național de Raliuri Betano face parte din portofoliul extins al sponsorizărilor sportive pe care Betano le desfășoară atât în România, cât și în Grecia, Cipru, Germania si Portugalia, dar și la nivel regional, prin sponsorizarea unor competiții globale de renume.

Kaizen Gaming este una dintre cele mai mari companii GameTech din lume. Cu accent pe Tehnologie și Oameni, își propune să îmbunătățească experiența de pariuri pe care o oferă milioanelor de clienți din întreaga lume și să ofere divertisment fanilor sportului într-un mod distractiv și responsabil.

Kaizen Gaming deține brandul premium de pariuri sportive și jocuri online Betano, cu o prezență solidă pe piețele din Europa și America Latină. De asemenea, a intrat recent în Africa și America de Nord prin lansările din Nigeria și Ontario. La nivel global, compania are peste 2.300 de angajați.

Kaizen Gaming este recunoscut drept un jucător de top pe piața globală a pariurilor sportive și a jocurilor de noroc, primind mai multe premii ale industriei, inclusiv o premieră mondială de cinci trofee într-un singur an la EGR Operator Awards 2023 („Operatorul de Pariuri Sportive al Anului” , „Campania de Marketing a Anului”, „Cea Mai Bună Platformă de Pariuri Sportive Mobilă”, „Cel Mai Bun Produs Dezvoltat In-House” și „Cel Mai Bun Operator de Pariuri Live”).

Betano este prezent pe piața din România din 2016 și este un susținător constant al performanței sportive și al atleților de elită:

  • Federația Română de Fotbal pentru Cupa României Betano, Universitatea Craiova și FCSB, din domeniul fotbalului;
  • Nexus Gaming;
  • Federația Română de Automobilism Sportiv pentru Campionatul Național de Raliuri BETANO.

Mai mult, Betano este singurul operator de pariuri sportive și jocuri online care a fost sponsor oficial FIFA World Cup 2022,iar în prezent, fiind sponsorul oficial al UEFA Euro 2024. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related