Sphera Franchise Group inaugurează primul restaurant KFC Drive Thru din județul Brăila

Sphera Franchise Group inaugurează primul restaurant KFC Drive Thru din județul Brăila
  • Sphera Franchise Group, compania care administrează în sistem de franciză restaurantele KFC, Pizza Hut și Taco Bell din România, ajunge la 88 de restaurante KFC în portofoliul local, odată cu inaugurarea locației tip Drive Thru (DT) din Brăila

KFC România, deja prezent cu o locație în județul Brăila, adaugă în portofoliu un nou restaurant de tip Drive Thru, ca parte a strategiei de expansiune anunțată la începutul acestui an. Noua locație este aliniată standardelor internaționale cu care brandul și-a obișnuit deja fanii și bifează toate aspectele la nivel de  design - urban și modern, digitalizare, inovare la nivel de produse și servicii oferite și, nu în ultimul rând, siguranță atât pentru angajați, cât și pentru consumatori.

Restaurantul KFC DT Brăila funcționează în prezent în intervalul orar 09:00 – 22:00, în conformitate cu noile măsuri de relaxare anunțate de autoritățile locale. Locația are o suprafață de aproximativ 360 mp, cu 48 de locuri la interior și 20 locuri pe terasă, și este situată la adresa Strada General Gheorghe Avramescu nr.10.

 

„Anul 2021 nu este lipsit de provocări în ceea ce privește industria HoReCa, însă actuala situație socio-sanitară și noile măsuri de relaxare anunțate de autorități ne oferă o perspectivă optimistă asupra planurilor aflate în derulare. Decizia de a inaugura restaurantul KFC Drive Thru Brăila a venit firesc, având în vedere că ne bucuram deja de popularitate datorită primei locații KFC din această zonă, dar și pentru faptul că locațiile de tip DT reprezintă un obiectiv de business pe care îl urmărim cu precădere în decursul acestui an.

Prioritatea noastră este și va rămâne mereu siguranța consumatorilor și a angajaților noștri, alături de serviciile și produsele la standarde înalte de calitate, a declarat Marian Gogu, Director General, KFC România.

 

Angajații restaurantului sunt dotați cu mănuși și măști de unică folosință, iar suprafețele din bucătărie și din întreaga locație sunt dezinfectate de mai multe ori pe zi. De asemenea, în incintă sunt amplasate recipiente cu dezinfectanți, iar în zonele de plată și preluare comenzi au fost montate ecrane de protecție, fiind încurajată plata cu cardul. Pentru eficientizarea procesului de comandă, clienții au la dispoziție kiosk-uri și sistemul fusion, care oferă vizibilitate în ceea ce privește pregătirea comenzii și separarea zonelor de plasare și preluare.

Odată cu deschiderea noii locații din județul Brăila, KFC România creează 36 de locuri de muncă, ce presupun funcţii precum: Lucrător Bucătărie, Casier, Bucătar, Manager (Director Restaurant) și Asistent Manager. Angajarea nu este condiționată de experiența anterioară de lucru, principalele calități ale membrilor echipei fiind atitudinea pozitivă, motivația și dorința de dezvoltare în domeniu.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related