EA SPORTS și Gheorghe Hagi introduc primul Featured Squad creat de un român în FIFA 21 Ultimate Team

EA SPORTS și Gheorghe Hagi introduc primul Featured Squad creat de un român în FIFA 21 Ultimate Team

EA SPORTS anunță un nou Featured Squad în FIFA 21 Ultimate Team Squad Battles, realizat împreună cu legenda fotbalului românesc, Gheorghe Hagi. Astfel, Gheorghe Hagi devine primul român prezentat în acest mod de joc din istoria francizei de jocuri video FIFA. Selecționata virtuală "Luceafărul" a lui Gheorghe Hagi este disponibilă pentru toți jucătorii FIFA 21 timp de o săptămână, din 7 iunie până în 13 iunie, ca Featured Squad Battle în cadrul Squad Battles din FIFA 21 Ultimate Team.

 

„Este un moment de mare însemnătate să fiu primul român care creează o selecționată pentru jocul FIFA 21 Ultimate Team și recunosc că nu a fost ușor să o alcătuiesc. Sper că jucătorii FIFA 21 vor fi bucuroși să înfrunte echipa Luceafărul și să dea tot ce pot în fața acesteia”, a spus Gheorghe Hagi.

 

Primul „unsprezece” ales de domnul Gheorghe Hagi, primul român care colaborează cu EA SPORTS pentru Featured Squad Battles în FIFA 21 Ultimate Team, este format din:

Portar: Manuel Neuer;
Fundași: Trent Alexander-Arnold, Virgil Van Dijk, Sergio Ramos, Jordi Alba;
Mijlocași: Sergio Busquets, Luka Modric, Kevin De Bruyne;
Atacanți: Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Neymar Jr.

Banca de rezerve reunește alte nume mari din fotbal, precum Kylian Mbappé, Mohamed Salah și Robert Lewandowski. Antrenorul selecționatei Luceafărul este dl. Mircea Lucescu.

Selecționatele Featured Squad Battle sunt echipe virtuale create de unele dintre cele mai cunoscute vedete din sport și divertisment la nivel global, disponibile jucătorilor în competiția săptămânală Squad Battles. În cadrul competiției, jucătorii pot obține puncte în urma confruntărilor cu până la 42 de echipe controlate de AI, cu diferite grade de dificultate, și pot câștiga recompense și Battle Points, în funcție de performanța lor din fiecare săptămână.

FIFA 21 este dezvoltat de EA România și EA Vancouver și este disponibil pe PlayStation®4, PlayStation® 5, Xbox One, Xbox Series X|S și PC.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related