Team of The Year din EA SPORTS FC™ este acum disponibilă în EA SPORTS FC Mobile, aducând cei mai buni jucători ai anului în Ultimate Team™

Team of The Year din EA SPORTS FC™ este acum disponibilă în EA SPORTS FC Mobile, aducând cei mai buni jucători ai anului în Ultimate Team™

După votul fanilor de la începutul acestei luni, cunoscutul clasament Final XI al jucătorilor masculini pentru EA SPORTS FC™ Team of The Year (TOTY) este acum disponibil și în varianta pentru dispozitive mobile, EA SPORTS FC Mobile.

În cadrul unui eveniment de cinci săptămâni, care se va desfășura până pe 29 februarie, jucătorii din EA SPORTS FC Mobile își pot construi Ultimate Team cu cei mai buni jucători ai anului, printre care Erling Haaland, Rúben Dias, Rodri și Lionel Messi. Lista completă cu jucătorii EA SPORTS FC Team of the Year ai acestui an se regăsește mai jos. 

În urma unei liste a celor mai buni 80 de jucători de fotbal din lume, cel mai votat din campania EA SPORTS FC Team of the Year a fost Jude Bellingham de la Real Madrid, care a apărut în 74% dintre echipe. Clasamentul celor mai buni trei jucători a fost completat de Kylian Mbappé (66%) și Virgil van Djik (66%).

„Este o onoare să fiu numit în echipa anului de la EA SPORTS FC”, a declarat căpitanul lui Liverpool, Virgil van Dijk. „Să te afli printre cei mai buni jucători din lume este un sentiment extraordinar și le sunt recunoscător tuturor fanilor care au votat.”

În timpul evenimentului Team of the Year din cadrul EA SPORTS FC Mobile, jucătorii pot concura în Skill Games și Meciuri pentru a progresa către un Reward Path, ca să colecteze jucători nominalizați pentru Team of the Year. Pe aceștia îi vor putea apoi adăuga în echipa lor finală. În plus, finalizarea unor etape importante pe parcursul celor cinci săptămâni ale evenimentului le va permite jucătorilor din EA SPORTS FC Mobile să câștige un Jucător TOTY cu OVR ridicat.

Fiecare săptămână oferă, de asemenea, noi schimburi pentru jucătorii TOTY și TOTY ICON, inclusiv Jairzinho. Evenimentul din acest an va cuprinde și un capitol dedicat ICON Evolutions, permițând utilizatorilor să aleagă unul dintre cele trei ICON-uri legendare pentru a concura, a câștiga meciuri și a-și îmbunătăți statisticile de bază OVR la o versiune evoluată TOTY ICON.

Acum puteți purta mereu jocul de renume mondial în buzunare, acesta fiind disponibil în App Store și Google Play Store.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related