EA SPORTS™ anunță prima Team of the Year din EA SPORTS FC™, celebrând cei mai buni jucători și jucătoare din 2023

EA SPORTS™ anunță prima Team of the Year din EA SPORTS FC™, celebrând cei mai buni jucători și jucătoare din 2023

TOTY masculin și feminin vor fi disponibile în EA SPORTS FC 24 începând cu 19 ianuarie

Astăzi, Electronic Arts, Inc. a dezvăluit EA SPORTS FC™ Team of the Year (TOTY), inclusiv prima echipă feminină TOTY Final XI, care onorează cele mai bune jucătoare din 2023. Atacanții, atât în jocuri masculine, cât și cele feminine, vor fi disponibili în EA SPORTS FC 24 începând cu 19 ianuarie, urmați de mijlocași (21 ianuarie) și fundași și portari (23 ianuarie).

„Este o onoare să fac parte din Team of The Year Final XI alături de acești jucători incredibili”, a declarat Erling Haaland, atacantul lui Manchester City. „Să primești un premiu care a fost votat de fani înseamnă foarte mult; îi apreciez enorm pe toți cei care au votat, vă mulțumesc!”

„Este incredibil să fiu recunoscută de fani și să mă aflu printre unele dintre cele mai bune jucătoare din lume”, a declarat Alexia Putellas, de două ori câștigătoare a Ballon d'Or Féminin. „Să fac parte din prima echipă Team of The Year feminină este o onoare imensă de care sunt foarte mândră”.

Cei mai votați jucători ai acestei campanii au fost Alexia Putellas, care s-a regăsit în 84% din echipele feminine trimise, și Jude Bellingham de la Real Madrid, care a apărut în 74% din echipele masculine. În top 3 s-au clasat Kylian Mbappé (66%) și Virgil Van Djik (66%) la masculin și Aitana Bonmatí (77%) și Caroline Graham Hansen (66%) la feminin.

„Mulțumesc foarte mult fanilor care m-au votat să fac parte din Team of The Year a acestui an”, a declarat mijlocașul lui Real Madrid, Jude Bellingham. „Știu că o mulțime de jucători incredibili au făcut parte din echipele anterioare ale TOTY XI și este întotdeauna o onoare să fac parte din această listă.”

„Este un sentiment extraordinar să știu că fanii m-au votat pentru a face parte din Team of The Year”, a declarat Sam Kerr, atacantul lui Chelsea. „Sunt câțiva jucători incredibili în această ediție, așa că este un adevărat privilegiu să mă regăsesc printre ei”.

Echipa masculină TOTY este disponibilă acum în EA SPORTS FC Online și va fi accesibilă și  în EA SPORTS FC Mobile începând de joi, 25 ianuarie.

EA SPORTS FC™ 24 este disponibil acum pentru PlayStation®5, Xbox Series X|S, PC, PlayStation 4, Xbox One și Nintendo Switch™. Puteți purta jocul de renume mondial mereu în buzunar, EA SPORTS FC Mobile fiind disponibil pe App Store și Google Play Store.

Electronic Arts (NASDAQ:EA) este un lider global în domeniul divertismentului interactiv digital. Compania dezvoltă și oferă jocuri, conținut și servicii online pentru console conectate la internet, dispozitive mobile și calculatoare personale.

În anul fiscal 2023, EA a înregistrat venituri nete GAAP de aproximativ 7,4 miliarde de dolari. Cu sediul central în Redwood City, California, EA este recunoscută pentru un portofoliu de branduri de înaltă calitate, lăudate de critici, precum EA SPORTS FC™, Battlefield™, Apex Legends™, The Sims™, Madden NFL, Need for Speed™, Titanfall™, Plants vs. Zombies™ și F1®. 

EA, EA SPORTS, EA SPORTS FC, Battlefield, Need for Speed, Apex Legends, The Sims, Titanfall și Plants vs. Zombies sunt mărci comerciale ale Electronic Arts Inc. John Madden, NFL și F1 sunt proprietatea deținătorilor lor și sunt folosite cu permisiunea acestora.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related