Trailerul de gameplay al Battlefield 2042 a fost dezvaluit in prezentarea Xbox din cadrul E3

Trailerul de gameplay al Battlefield 2042 a fost dezvaluit in prezentarea Xbox din cadrul E3

În cadrul prezentării Xbox & Bethesda Games de la E3, EA și Dice au dezvăluit cel mai așteptat trailer de gameplay al Battlefield 2024.

Trailerul prezintă gameplay-ului pentru Battlefield 2042 și arată amploarea masivă a jocului și a scenelor sale de luptă, precum și gama de arme, vehicule, gadgeturi și hărți disponibile în joc. 

În cadrul dezvăluirii jocului Battlefield 2042 de săptămâna trecută, echipa de la DICE a prezentat jucătorilor una dintre cele trei experiențe distincte multiplayer, intitulată All-Out Warfare. Această experiență include următoarea generație de moduri preferate de fani - Conquest și Breakthrough, permițând acum până la 128 de jucători online pe PC și console din noua generație, hărți cu condiții meteo dinamice, pericole la orice pas și evenimente spectaculoase. 

În luna iulie, echipa de la DICE LA va dezvălui cea de-a doua experiență din Battlefield 2042 la EA PLAY Live, pe 22 iulie. O scrisoare de dragoste către fanii Battlefield, această nouă experiență este un mod de joc complet nou care va fi pe placul împătimiților seriei. A treia experiență, Hazard Zone, este un mod de joc de echipă nou, cu mize mari, marcând o abordare modernă a experienței multiplayer care va fi dezvăluită în detaliu în apropierea lansării jocului. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related