F1® 2021 accelerează către consolele next-gen: jucătorii pot urca în ierarhii în cursa pentru podium

F1® 2021 accelerează către consolele next-gen: jucătorii pot urca în ierarhii în cursa pentru podium

Acțiunea intensă de pe circuitele de Formula 1®, prieteniile și rivalitățile – disponibile în modul 2-player Career.

Codemasters® și Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) au lansat astăzi trailer-ul Features F1® 2021, jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 FIA 2021. Oferindu-le jucătorilor o nouă funcție narativă, Braking Point, F1® 2021 dispune de și mai multe opțiuni dinamice, reflectând astfel cât mai bine viața reală. În modul My Team, clasamentul piloților este actualizat pe durata întregului sezon, pentru a recrea îndeaproape acțiunea de pe circuit, iar modul Real-Season Start le permite jucătorilor să aleagă orice cursă din calendarul competițional, chiar dacă respectiva cursă a avut deja loc. Jocul urmează să fie lansat pe 16 iulie, fiind distribuit de către EA Sports. F1® 2021 va fi inițial disponibil pe Xbox Series X|S, PlayStation®5, PlayStation 4, Xbox One, și pe PC via Steam.

 

Modul Braking Point le primite jucătorilor să urce în ierarhie, avansând de la F2™ la F1®, alături de una dintre cele cinci echipe din Campionatul Mondial de Formula 1 2021. Jocul propune o suită de experiențe, atât pe circuit, cât și în afara acestuia, printr-un mix de acțiune de curse și scene dramatice, permițând formarea de prietenii și rivalități pe parcursul a peste trei sezoane. Jucătorii pot concura împotriva piloților de Formula 1® din acest sezon, făcându-se remarcați în rândul personajelor noi sau a celor care se întorc, precum antagonistul sezonului F1® din 2019, Devon Butler.

Cu o gamă largă de opțiuni și prezentări în timpul jocului, piloții se pot conecta în mai multe moduri. Opțiunea 2-player Career propune o nouă abordare a mult-apreciatului mod de joc, care le permite jucătorilor să colaboreze cu un singur constructor sau să concureze cu echipe rivale în sesiuni sincron. Pentru o experiență de joc mai relaxată, jucătorii au din nou la dispoziție funcția de 2-player split-screen, care permite confruntările jucătorilor de pe aceeași canapea. Pe consolele din noua generație, F1® 2021 beneficiază de o actualizare la nivel vizual, nivel îmbunătățit al deteriorării caroseriei și al anvelopelor, și un timp de încărcare mai rapid. 

 

„F1 2021 este un tur de forță, care oferă o experiență aparte pentru fiecare tip de suporter al acestui sport. Trailer-ul Features oferă o perspectivă asupra tuturor inovațiilor introduse pentru jucători. Fie că vor să aibă parte de o poveste F1 în modul de joc Braking Point sau să concureze cu sau împotriva prietenilor lor, F1 2021 este, fără doar și poate, experiența supremă de curse, de ultimă generație.”, a menționat Lee Mather, Franchise Game Director în cadrul Codemasters. 

Ediția Deluxe a F1® 2021 include șapte piloți emblematici pentru modul My Team, precum Michael Schumacher, Ayrton Senna și Alain Prost. De asemenea, pachetul dispune de conținut personalizabil, 18.000 de PitCoins, Pachetul de Conținut Braking Point (itemi in-game inspirați de personajele fictive ale noii experiențe narative) și acces exclusiv cu 3 zile mai rapid. Jucătorii care precomandă Ediția Standard vor primi Pachetul Braking Point și 5.000 de PitCoins.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related