BETANO a primit titlul onorific de Membru Susținător al Crucii Roșii Române

BETANO a primit titlul onorific de Membru Susținător al Crucii Roșii Române

BETANO.com a primit distincția de Membru Susținător al Societății Naționale de Cruce Roșie din România. Titlul onorific a fost decernat în cadrul evenimentului de aniversare a 145 de ani de activitate umanitară a Crucii Roșii în România, desfășurat în data de 1 iulie 2021.

BETANO a fost singurul operator din industrie din România distins cu acest titlu în cadrul evenimentului la care au luat parte înalte oficialități ale statului și numeroși reprezentanți diplomatici. Titlul onorific a fost acordat în semn de recunoaștere a sprijinului pe care BETANO l-a oferit în primăvara anului 2020, donând 100.000 euro către Crucea Roșie Română. Acest ajutor a fost oferit în primele săptămâni de la izbucnirea pandemiei COVID-19 și a servit la achiziționarea urgentă a echipamentelor și a materialelor de protecție necesare spitalelor din România.

 

„Ne face o deosebită bucurie să susținem comunitățile în mijlocul cărora ne desfășurăm activitatea, iar cea mai mare satisfacție a noastră este atunci când rezultatele vorbesc de la sine. Titlul onorific primit de BETANO România subliniază încă o dată angajamentul nostru de a sprijini necondiționat. Nu în ultimul rând, doresc să felicit echipa BETANO România pentru excelența de care dau dovadă pe toate planurile”, a declarat Panos Konstantopoulos, Chief Marketing Officer Kaizen Gaming.

 

„Am avut onoarea să reprezentăm BETANO în cadrul celebrării a 145 de ani de activitate umanitară a Crucii Roșii din România. Distincția primită de BETANO pentru susținerea luptei împotriva COVID-19 ne onorează atât pe plan local, cât și la nivel regional, cu atât mai mult cu cât am fost singurul operator din industrie care s-a remarcat alături de branduri foarte puternice. Cu această ocazie, reiterăm angajamentul BETANO în zona de susținere a societății, de implicare activă în problemele comunității și de promovare a performanței”, a declarat Dragoș Mîndreci, Country Manager BETANO România.

Acțiunile BETANO de reducere a presiunii exercitate de pandemie au continuat prin proiectul „Masă pentru Doi”. Acest proiect, demarat în decembrie 2020, a vizat susținerea cadrelor medicale din linia întâi și a sectorului HoReCa, BETANO oferind 15.000 de prânzuri calde personalul sanitar din secțiile de primiri urgențe și terapie intensivă a cinci spitale din România. Meniurile au fost pregătite de restaurante atent selecționate, având în vedere reputația excelentă și impactul major pe care criza l-a avut asupra acestora.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related