BETANO donează 100.000 de euro către Crucea Roșie Română pentru ajutorarea refugiaților din Ucraina

BETANO donează 100.000 de euro către Crucea Roșie Română pentru ajutorarea refugiaților din Ucraina

BETANO, brandul prin care Kaizen Gaming este prezent în România, continuă parteneriatul cu Crucea Roșie Română și donează 100.000 de euro pentru a susține eforturile de ajutorare a refugiaților din Ucraina.

Crucea Roșie Română va folosi această donație pentru a răspunde prompt necesităților pentru ajutorarea fluxului de refugiați la nivel local, dar și în țara vecină. Sprijinul BETANO va facilita achiziționarea de produse și materiale pentru civilii care intră în țară, dar și la granița Ucrainei.

Conform ultimului anunț făcut marți, 8 martie, de Poliția de Frontieră, peste 315.000 de cetățeni ucraineni au intrat în România de la izbucnirea conflictului în Ucraina și peste 85.000 au căutat refugiu pe teritoriul țării noastre. În spirit de solidaritate, BETANO România susține acțiunile de sprijin al refugiaților și, la nivel de business, suspendă toată activitatea de pariere pe competițiile sportive din Rusia și Belarus.

BETANO România analizează în permanență posibilitatea adoptării unor măsuri și acțiuni suplimentare prin care să contribuie la efortul comun al societății de ajutorare a refugiaților din Ucraina.

BETANO face parte din Kaizen Gaming, leader pe piața de GameTech din Grecia, alături de brandul Stoiximan. BETANO are o prezență activă în zona de Joc Responsabil, prin implementarea unor soluții inovatoare, bazate pe utilizarea Inteligenței Artificiale (AI), pentru a veni în sprijinul utilizatorilor și a le oferi o experiență de pariuri sportive și cazinou online completă.

În România, BETANO investește constant în susținerea sportului de performanță și a sportivilor de elită, fiind partenerul principal al echipei Universitatea Craiova, partenerul oficial al echipei de fotbal FCSB, partenerul oficial al celei mai bune luptătoare a României, Alina Vuc, partenerul oficial al Ligii Nationale de Golf BETANO, dar și partenerul principal al Federației Române de Automobilism Sportiv pentru Campionatul Național de Raliuri. De asemenea, BETANO a încheiat parteneriate strategice cu fostul jucător de fotbal la echipele Steaua și Rapid, Narcis Răducan, cu Ciprian Marica, fostul internațional român, dar și cu pilotul de raliu Simone Tempestini. BETANO susține performanța în toate ramurile sportive, devenind și partenerul principal al celei mai bune echipe de Counter-Strike: Global Offensive din România, Nexus Gaming CS:GO. De asemenea, compania susține comunitățile din toate țările în care este prezentă, prin implicarea în proiecte ample de responsabilitate socială la nivel regional.

Grupul este prezent în opt țări: în Grecia și Cipru, prin brandul Stoiximan, și în Germania, România, Portugalia, Bulgaria, Brazilia și Chile, prin brandul internațional BETANO.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related