Ultima șansă a ardelenilor se joacă în direct, la Digi Sport

Ultima șansă a ardelenilor se joacă în direct, la Digi Sport

Marți, 10 august, CFR Cluj joaca impotriva lui Young Boys, la Berna, în cea de-a doua manșă a turului 3 preliminar al UEFA Champions League, cu speranța la un rezultat care să îi asigure calificarea în  grupele UEFA Europa League. Meciul poate fi urmărit în direct, pe Digi Sport 1, de la ora 21:30.

Fanii CFR Cluj vor avea acces pe stadionul din Gruia pentru a urmări în direct, din tribune, pe un ecran gigant, partida disputată în deplasare, după cum se anunță pe site-ul clubului. O echipă Digi Sport va transmite live, de pe stadionul echipei lui Marius Șumudică, pentru a surprinde reacțiile la cald ale suporterilor campioanei României..

CFR - Young Boys va fi comentat de către jurnaliștii Digi Sport George Dobre și Dan Ștefănescu.

La Fotbal Club, Radu Naum și invitații săi, Ilie Dumitrescu, Helmut Duckadam și Dan Ștefănescu, vor discuta și analiza meciul, înainte de începerea acestuia, de la ora 21:00, iar, de la 23:30, vor trage concluziile confruntării și vor analiza fiecare fază importantă a partidei.

 

„În Europa atârnăm de un fir şi firul se numeşte CFR. Aşa a fost şi în ultimii ani. Miza returului cu Young Boys Berna e mai mare decât calificarea echipei din Cluj, ea acoperă tot fotbalul românesc care riscă să ajungă la coada continentului fotbalstic. Dacă se califică, CFR va auzi în turul următor imnul Ligii Campionilor. Chiar şi atât ar fi o performanţă”, a declarat Radu Naum, realizator Fotbal Club.

 

Telespectatorii Digi Sport au acces la cele mai urmărite competiții sportive din România și Europa. Alături de Liga 1, Liga 2 și Cupa României, posturile de televiziune Digi Sport transmit importante competiții fotbalistice europene: UEFA Champions League, LaLiga, Bundesliga si Ligue 1, cupele europene la handbal, precum și campionatele mondiale și continentale de handbal, Formula 1 și MotoGP. De asemenea, Digi Sport difuzează, în exclusivitate, în fiecare an, până în 2023, câte 50 de turnee WTA, în care, printre protagoniste, evoluează și sportivele din România. Televiziunile Digi Sport 1, 2, 3, 4 și site-ul digisport.ro fac parte din grupul Digi | RCS & RDS. Grupul mai deține canalul Digi24, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi Life, Digi World și Digi Animal World, cele de muzică, UTV, Music Channel, Hit Music, postul de filme (pay-tv), Film Now, și posturile de radio PROFM, Digi FM, Dance FM și Chill FM.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related