Participanții Summer Well vor avea ocazia să comande mâncarea preferată direct din aplicația Glovo

Participanții Summer Well vor avea ocazia să comande mâncarea preferată direct din aplicația Glovo
  • Restaurantele partenere Glovo la Summer Well sunt: Burger Van, Circus Pub, Crăpelniță, Delicii pe roți, Meat Busters, Meat 2 Eat, Pasteis de Nata, Pleșcavița Van, Urban Nomad și Za German WurstBar
  • Utilizatorii vor economisi nu doar timpul de așteptare la coadă, dar vor avea și promoții de 10% pe tot meniul restaurantelor
  • Jurjak, artistul cel mai votat în aplicația Glovo pe care utilizatorii îl vor vedea la Summer Well

Toți participanții la ediția Summer Well din acest an vor avea posibilitatea să își comande mâncarea preferată, cu opțiunea “Takeaway / La pachet”, direct din aplicația Glovo, pe toată perioada festivalului. De asemenea, aceștia vor avea ocazia să participe sâmbătă, 14 august, începând cu ora 21:50, la un concert acustic susținut de Jurjak. Artistul a fost ales în urma unui proces de votare care s-a desfășurat direct în aplicația Glovo, în perioada 4 - 8 august 2021.

În cadrul ediției Summer Well din acest an, participanții la festival vor avea ocazia să își comande mâncarea preferată direct din aplicația Glovo, selectând opțiunea de “Takeaway / La pachet”, datorită unui parteneriat realizat de către platformă cu o serie de restaurante prezente anul acesta la Domeniul Știrbey din Buftea.

Utilizatorii vor putea comanda direct din aplicație, cu opțiunea de pick-up, fără a mai petrece timp așteptând, de la restaurantele (food truck-urile) partenere Glovo: Burger Van, Circus Pub, Crăpelniță, Delicii pe roți, Meat Busters, Meat 2 Eat, Pasteis de Nata, Pleșcavița Van, Urban Nomad și Za German WurstBar. De asemenea, cei care vor comanda prin Glovo vor avea și reduceri de 10% pe tot meniul restaurantelor partenere.

Pașii pe care cei prezenți la festival trebuie să îi urmeze pentru a putea comanda din aplicația Glovo, pe perioada Summer Well:

  1. Accesarea categoriei Glovo X Summer Well din aplicația Glovo
  2. Selectarea restaurantului de la care doresc să comande, din lista disponibilă
  3. Bifarea opțiunii “Takeaway / La pachet” direct din pagina restaurantului ales
  4. Alegerea produselor și realizarea comenzii folosind ca metodă de plată cardul
  5. Ulterior, restaurantul va primi comanda realizată
  6. Când comanda va fi gata, food truck-ul partener o va marca în aplicație ca fiind finalizată
  7. Utilizatorii vor primi o notificare când comanda plasată va fi gata de ridicare și un cod pe care  îl vor arata personalului de la restaurant, pentru a putea ridica comanda

 

“Ne bucurăm de fiecare dată când reușim să fim cu un pas mai aproape de nevoile utilizatorilor, drept pentru care, pentru noi, participarea la Summer Well de anul acesta vine ca o confirmare a promisiunii Glovo de a oferi servicii inovatoare. Am reușit să inițiem o serie de parteneriate cu o parte din restaurantele prezente la Summer Well pentru a oferi participanților posibilitatea de a comanda direct din aplicație și de a câștiga timp, pe care astfel îl pot petrece distrându-se, și, în plus, am dus mai departe angajamentul companiei de a livra orice, inclusiv muzică.”, a declarat Marius Funie, Head of Marketing Glovo pentru România și Moldova.

 

Jurjak, artistul cel mai votat în aplicația Glovo, pe care utilizatorii îl vor vedea la Summer Well

În perioada 4 - 8 august 2021, toți utilizatorii din București și împrejurimi care au intrat în aplicația Glovo au avut ocazia să își voteze artistul preferat.

Jurjak a fost cel mai votat artist și va putea fi ascultat în cadrul unui concert special sâmbăta aceasta, 14 august, începând cu ora 21:50, în zona Glovo.

De asemenea, în spațiul dedicat Glovo de la Summer Well, utilizatorii vor avea posibilitatea de a pedala pe o bicicletă special concepută care va măsura distanța parcursă de fiecare. În funcție de aceasta, utilizatorii vor primi vouchere cu coduri promoționale de 10, 20 sau 30 lei pe care le vor putea introduce în aplicație pentru a beneficia de reduceri la comenzile realizate atât în cadrul festivalului, dar și ulterior.

Codurile promoționale Glovo vor putea fi adăugate în conturile utilizatorilor în perioada 12 august - 22 august 2021, ora 23:59, și vor fi valabile 7 zile din momentul inserării, în toate categoriile din aplicație.

Glovo operează pe piața din România de peste trei ani, timp în care peste 70 de milioane de produse au fost livrate de către aproximativ 28.000 de curieri înscriși în București și provincie.

Summer Well 2021 va avea loc în perioada 12-15 august pe Domeniul Știrbey din Buftea. Această ediție este reprogramarea celei din vara lui 2020. Astfel, bilete deja achiziționate vor fi valabile pentru ediția din 2021.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

SectiuneBranded


Related