“No Time to Die / Nu e vreme de murit”, - Bond revine, așteptarea ia sfârșit

“No Time to Die / Nu e vreme de murit”, - Bond revine, așteptarea ia sfârșit

De azi bilete s-au pus în vânzare în cinematografele partenere.
După câteva amânări a datei de lansare, așteptarea fanilor popularei francize 007 va lua sfârșit toamna aceasta, când filmul cu numărul 25 din seria Bond va intra în cinematografele din întreaga lume.

În “No Time to Die”, îl regăsim pe James Bond la cinci ani după evenimentele din “Spectre”, când a decis să lase în urmă viața de agent secret și să se bucure de libertate în Jamaica. Liniștea lui nu durează, însă, foarte mult, pentru că vechiul lui prieten din CIA, Felix Leiter, are nevoie de serviciile lui. Așa ajunge pe urmele unui infractor misterios care are pe mâini o nouă și foarte periculoasă tehnologie.

Cu Daniel Craig încă o dată în rolul agentului secret 007, filmul îi aduce pe marele ecran și pe Ana de Armas, Naomie Harris, Ralph Fiennes, Léa Seydoux, și Rami Malek

Biletele, disponibile de azi, 15 septembrie.

“No Time to Die / Nu e vreme de murit” este distribuit în România de Forum Film și va intra în avanpremiera in cinematografe incepând cu data de 30 septembrie.

Filmul este al 25-lea din franciza Bond și marchează apariția pentru ultima dată a lui Daniel Craig în calitate de agent al serviciului secret britanic.

Regizorul Cary Joji Fukunanga declara recent că în noul film îl găsim pe Bond încercând să înțeleagă lumea modernă a spionajului și mai ales regulile noi care au apărut în vremea cât el a stat retras.

“Filmul este un punct culminant al universului Bond. Având în vedere tot ce a văzut, toată trauma, toate pierderile, care este misiunea cea mai grea, provocarea cea mai mare și cea mai dificilă?”

Dar ce e un film Bond fără o poveste de dragoste? Firește și “No Time to Die / Nu e vreme de murit” are o poveste de dragoste, asezonată cu trădări, urmăriri, acțiune, explozii și adrenalină, așa cum sunt fanii obișnuiți.

Este deja binecunoascut faptul că Billie Eilish este artista care va interpreta piesa principală din “No Time To Die / Nu e vreme de murit”, fiind cea mai tânără artistă care compune și înregistrează melodia de deschidere a colonei sonore pentru un film din franciza James Bond.

Până la lansarea din data de 30 septembrie (in avanpremiera)/ 1 octombrie (premiera), fanii din România pot începe să facă planuri de mers la cinema și rezerva locurile dorite începând din 15 septembrie, data de la care pot fi achiziționate biletele pentru mult râvnita producție.

Filmul este distribuit în România de Forum Film în formatele IMAX 3D, 4DX, Atmos,  3D si 2D, variante subtitrate.

 

Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney, Disney Pixar, Marvel și LucasFilm si de curand si pe cele produse de 20th Century Studios si Searchlight Pictures. În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Bulgaria, Ungaria, şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani. În ultimii ani, pe lângă Marvel, compania distribuie şi titluri ale studiourilor MGM, FilmNation, Relativity şi alţi independenţi.

Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related