„No Time to Die” a avut încasări record în debutul pe piețele internaționale, fiind un succes de box office inclusiv în România

„No Time to Die” a avut încasări record în debutul pe piețele internaționale, fiind un succes de box office inclusiv în România

James Bond a revenit în forță,  lansarea filmului „No Time to Die / Nu e vreme de murit” obținând cifre incredibile și stabilind în debutul său în cele 54 de piețe numeroase recorduri de încasări în weekend-ul de lansare.

"No Time To Die" a fost cel mai așteptat film din seria James Bond, iar după o amânare de 18 luni provocată de pandemie, Daniel Craig își ia rămas bun de la rolul care i-a devenit a doua identitate în ultimii 16 ani.

„No Time To Die” este al cincilea film din serie şi ultimul care îl are protagonist pe Daniel Craig, cel de-al șaptelea actor care-l joacă pe spionul britanic. Actorul a mai jucat în „Casino Royale” (2006), „Quantum of Solace” (2008), „Skyfall” (2012) şi „Spectre” (2015).

James Bond nu și-a pierdut farmecul la box-office. 

Cel de-al 25-lea film James Bond a stabilit numeroase recorduri, inclusiv fiind  primul titlu de la Hollywood din epoca pandemiei care a depășit 119 de milioane de dolari în weekend-ul de  debut în străinătate, fără lansarea pe piața din China.

Cea mai așteptată lansare din seria Bond a generat sâmbătă  în  Marea Britanie și Irlanda încasări record de peste 11,4 milioane de dolari și astfel având cele mai mari încasări generate într-o singură zi pentru un film din seria Bond, dar și un record pentru un film lansat în pandemie.

Noul film este așteptat să atingă al treilea cel mai bun weekend pentru franciza Bond, din punctul de vedere al încasărilor, estimarea fiind de 34,8 milioane de dolari și al șaselea cel mai bun weekend in istoria tuturor lansărilor. Noua peliculă are parte acum de cea mai largă distribuție din Marea Britanie, rulând în 772 de cinematografe.

De asemenea, „No Time to Die” a doborât recorduri și în  IMAX, stabilind cel mai bun weekend de deschidere pentru un film Bond în 24 de țări, inclusiv Japonia, Hong Kong, Germania, Elveția, Suedia și Italia. În plus, a fost cea mai bună deschiderii din perioada pandemicei în 21 de piețe, inclusiv Marea Britanie, Hong Kong, Austria, Germania, Elveția, Danemarca și Norvegia.

„No Time to Die” este deja un succes de box office pe piaţa românească. Pelicula, care a avut premiera în România în data de 30 septembrie, a avut încasări totale de 1,350,000 lei.

Și Billie Eilish, artista câștigătoare a multiple premii GRAMMY, în vârstă de 18 ani, este oficial cel mai tânăr artist din istorie care a scris și a înregistrat o piesă tematică James Bond.

“Fiecare film Bond excelează în acțiune și pericol. Alegi cel mai periculos lucru posibil și apoi îl pui pe Bond să îl înfrunte. Iar ceea ce e și mai interesant de-a lungul aparițiilor lui Daniel Craig este că a adăugat profunzime personajului”, a declarat regizorul Cary  Fukunaga.

Distribuţia este alcătuită din Daniel Craig, Jeffrey Wright, Rami Malek, Léa Seydoux, Ben Whishaw, Christoph Waltz, Ralph Fiennes şi Naomie Harris. Actriţele Ana de Armas şi Lashana Lynch debutează în franciză ca Paloma, agent CIA, respectiv Nomi, agent 007.

  “No Time to Die / Nu e vreme de murit” este distribuit în România de Forum Film și va intra în avanpremiera in cinematografe incepând cu data de 30 septembrie în formatele 2D, 3D,  IMAX 3D, 4DX.

Filmul este al 25-lea din franciza Bond și marchează apariția pentru ultima dată a lui Daniel Craig în calitate de agent al serviciului secret britanic.

Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney, Disney Pixar, Marvel și LucasFilm si de curand si pe cele produse de 20th Century Studios si Searchlight Pictures. În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Bulgaria, Ungaria, şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani. În ultimii ani, pe lângă Marvel, compania distribuie şi titluri ale studiourilor MGM, FilmNation, Relativity şi alţi independenţi.

Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related