EA SPORTS FIFA 22 prezintă cei mai bine cotați 12 fotbaliști din Liga I

EA SPORTS FIFA 22 prezintă cei mai bine cotați 12 fotbaliști din Liga I

EA SPORTS FIFA 22 prezintă clasamentul celor mai bine cotați 12 fotbaliști din Liga I în FIFA 22. FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova sunt cluburile cel mai bine reprezentate în Top 12, cu 5, 4, respectiv 3 jucători.  

Fotbaliștii din Liga I care alcătuiesc Top 12 în FIFA 22 sunt:

  1. Camora (LB, CFR Cluj): OVR 72
  2. Dan Nistor (CM, Universitatea Craiova): OVR 72
  3. Florinel Coman (LW, FCSB): OVR 72
  4. Paulo Vinícius (CB, FCSB): OVR 72
  5. Nicușor Bancu (LB, Universitatea Craiova): OVR 71
  6. Mirko Pigliacelli (GK, Universitatea Craiova): OVR 71
  7. Giedrius Arlauskis (GK, CFR Cluj): OVR 71
  8. Florin Tănase (CF, FCSB): OVR 71
  9. Olimpiu Moruțan (CAM, FCSB): OVR 71
  10. Ciprian Deac (CAM, CFR Cluj): OVR 71
  11. Darius Olaru (CM, FCSB): OVR 71
  12. Andrei Burcă (CB, CFR Cluj): OVR 71

Camora, Dan Nistor, Florinel Coman, Paulo Vinicius, Denis Alibec și Ciprian Deac se regăsesc din nou printre fotbaliștii cu cei mai mari coeficienți din Liga I în FIFA 22, aceștia clasându-se și în FIFA 21 în Top 10 cei mai bine cotați fotbaliști din Liga I din România.

Cu peste 17.000 de jucători reprezentând mai mult de 700 de cluburi, peste 90 de stadioane recreate în joc și peste 30 de ligi profesioniste de fotbal incluse în joc, FIFA 22 este singurul loc în care utilizatorii pot concura în competiții emblematice precum UEFA Champions League, UEFA Europa League, noua UEFA Europa Conference League, Premiere League, Bundesliga, LaLiga Santander, CONMEBOL Libertadores sau CONMEBOL Sudamericana.

FIFA 22 este dezvoltat de EA România și EA Vancouver și va fi disponibil la nivel global începând cu 1 octombrie 2021 pentru PlayStation®5, Microsoft Xbox® Series X|S, PC via Origin™ și Steam, Google Stadia, PlayStation®4 și Xbox® One. Ediția FIFA 22 Legacy va fi disponibilă pe Nintendo Switch™.

Electronic Arts (EA) este lider global în materie de divertisment digital interactiv. Compania dezvoltă și furnizează jocuri, conținut și servicii online pentru toate tipurile de platforme conectate la internet, de la console, la dispozitive mobile și computere personale. EA are sediul în Redwood City, California, iar compania este recunoscută la nivel global pentru un portofoliu de mărci apreciate de critici, ca EA SPORTS™ FIFA, Battlefield™, Apex Legends™, The Sims™, Madden NFL, Need for Speed™, Titanfall™, Plants vs. Zombies™ și F1™.

EA SPORTS, Ultimate Team, Battlefield, Need for Speed, Apex Legends, The Sims și Titanfall sunt mărci Electronic Arts Inc. John Madden, NFL, FIFA și F1 sunt proprietatea deținătorilor mărcii și este utilizată cu permisiunea lor.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related