LEGO Titanic: Cea mai celebră ambarcațiune din istorie se alătură familiei LEGO®

LEGO Titanic: Cea mai celebră ambarcațiune din istorie se alătură familiei LEGO®

Grupul LEGO a dezvăluit o replică autentică a celei mai faimoase ambarcațiuni din istorie: RMS Titanic. Pentru prima oară, pasionații pot recrea nava luxoasă din piese LEGO®, la 110 de ani de la lansarea la apă din Belfast, 1911.

LEGO Titanic este unul dintre cele mai mari și totodată unul dintre cele mai lungi modele LEGO, fiind realizat din 9090 piese, promițând o experiență imersivă și interesantă pentru amatori.

Pe lângă proporțiile sale impunătoare, Titanic a devenit celebră pentru grandoarea sa inegalabilă, o trăsătură recreată fidel și în setul LEGO. Trecând de exteriorul inconfundabil al LEGO Titanic, la interior, diverse camere și spații recreate autentic pot fi explorate de către pasionați, printre care scara fastuoasă din zona First-Class, care se intinde pe 6 niveluri, și salonul de cină iacobinic, localizat pe nivelul D al navei.

Titanic a fost de asemenea recunoscut pentru viteza sa uimitoare, inegalabilă de alte nave la momentul lansării, astfel că fanii vor putea descoperi și replica motorului-capodoperă al navei, pe nivelurile inferioare ale modelului LEGO Titanic.

„La momentul lansării, Titanic a fost vârful de lance al ingineriei nautice, detașându-se drept cel mai mare vehicul mobil creat până atunci. Recrearea acestei nave emblematice utilizând planuri și schițe create acum peste 100 ani a fost o experiență incredibilă pentru noi”, a declarat Mike Psiaki, design master, LEGO Group.

„Proiectarea modelului LEGO Titanic, cu un asemenea nivel de atenție la detaliu, dar și precizie și acuratețe a recreării fidele, au marcat una dintre cele mai interesante și provocatoare experiențe de construcție LEGO pentru noi. Suntem convinși că pasionații LEGO și admiratorii modelelor nautice de toate vârstele vor fi încântați de procesul de construcție ale acestui set, cât și de reacțiile pe care le va genera după ce va fi expus.”

Măsurând peste 1.3m lungime și prevăzut cu o plachetă inscripționată cu numele navei, setul LEGO Titanic este perfect pentru a fi expus și etalat de către cei pasionați. Setul va fi disponibil pentru pre-comandă începând cu 1 noiembrie și disponibil la achiziție, în magazinele LEGO sau online începând cu 8 noiembrie, la prețul de retail recomandat de 3199 RON.

Misiunea Grupului LEGO este de a inspira și dezvolta constructorii de mâine, prin joacă și învățare creativă. LEGO System in Play, ce are la bază cărămizile LEGO®, le permite copiilor și fanilor de orice vârstă,  să construiască și să reconstruiască orice își pot imagina. Grupul LEGO® a fost fondat în Billund, Danemarca în 1932 de Ole Kirk Kristiansen. Numele este derivat din două cuvinte daneze, LEg GOdt, cu semnificația „Joacă bine”. Astăzi, Grupul LEGO continuă să fie o companie de familie, cu sediul central în Billund. Produsele LEGO sunt comercializate în peste 130 de țări din întreaga lume. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related