Nu aștepta curierul, lasă coletul să te aștepte! Cargus lansează aplicația care vă permite să faceți ce vreți cu coletele voastre

Nu aștepta curierul, lasă coletul să te aștepte! Cargus lansează aplicația care vă permite să faceți ce vreți cu coletele voastre
  • Cargus și-a actualizat aplicația mobilă și prezintă noi soluții pentru destinatarii care apreciază un serviciu de livrare inovativ, dinamic și adaptabil;
  • Toate livrările Cargus se pot urmări într-o singură aplicație;
  • Cu aplicația Cargus Mobile se poate schimba, din mers, destinația coletului și poate fi redirecționat la un punct Ship & Go;
  • Coletele se pot ridica mai rapid, fără semnătură, datorită autentificării de la distanță. Doar se introduce un cod PIN direct în aplicația Cargus Mobile.

Comerțul electronic crește atât de rapid, încât în ​​fiecare lună numărul de colete manipulate crește cu câteva procente. Cifrele explodează în luna noiembrie, odată cu lansarea Black Friday. Anul trecut, valoarea comenzilor făcute în această perioadă de reduceri a crescut cu 234% față de Black Friday 2019. Iar numărul de comenzi a înregistrat o creștere de 154% față de weekend-ul anterior.*

Această aglomerare a serviciilor de livrare conduce și la nevoia de o mai bună organizare a destinatarilor pentru a primi coletele. Pentru a păstra un caracter dinamic și flexibil al livrării, Cargus le pune la dispoziție destinatarilor finali mai multe oportunități de a gestiona procesul de livrare, prin aplicația Cargus Mobile – un instrument nou și funcțional lansat de Cargus pe piața de curierat din România:

  • Toate transporturile de mărfuri care au fost comandate și vor fi livrate prin curierul Cargus sunt vizibile instantaneu pentru utilizatori în aplicația sa Cargus Mobile. Este nevoie doar de introducerea numărului de telefon și a adresei de e-mail în procesul de finalizare a comenzii în magazinul online.
  • Cu un singur clic, Utilizatorul/Destinatarul poate schimba destinația din mers. Pachetul poate fi redirecționat către un punct Ship&Go, de unde poate fi ridicat oricând, în următoarele 3 zile lucrătoare.
  • Aplicația permite autentificarea de la distanță prin introducerea unui PIN în aplicație. Pachetele pot fi ridicate mai repede, fără semnătură.
  • Plata pentru livrarea coletului se poate face cu cardul, direct pe dispozitivul curierului, dar și cu PayByLink în punctele Ship&Go, folosind Aplicația Cargus Mobile.

O noutate absolută pe piața de curierat, dar deja cunoscută din aplicațiile de transport, o reprezintă ratingul curierului, prin care Cargus dorește să promoveze și să recompenseze activ curierii care oferă cele mai bine cotate servicii de livrare.

„Ne gândim de mult la o astfel de soluție. Cea mai recentă aplicație mobilă nu este doar simplă și intuitivă, dar are și o serie de caracteristici pentru destinatarii coletelor noastre care nu au fost prezentate clienților înainte. Acum, toate coletele Cargus vor fi automat disponibile destinatarului într-o singură aplicație, doar dând numărul său de mobil în timpul cumpărăturilor! De acum înainte, coletul va aștepta destinatarul și nu destinatarul coletul, iar coletul în sine va fi ridicat de la curier sau de la punctul Ship&Go în câteva secunde, chiar și cele care conțin COD (cash on delivery). Aplicația mobilă Cargus este următoarea etapă a soluțiilor inovatoare planificate pe care Cargus le implementează pe piața serviciilor de curierat”, spune Jaroslaw Sliwa, CEO Cargus.

Aplicația funcționează cu sistemul de operare Android sau iOS instalat, este gratuită și disponibilă pe Google Play și App Store. Se poate utiliza cu sau fără înregistrare. Înregistrarea în aplicație presupune introducerea numărului de telefon și a adresei de e-mail ale utilizatorului.

Cargus a lansat recent mai multe soluții inovatoare pe piața serviciilor de curierat. Au fost abonamentele flexibile Cargus, plățile cu cardul pentru expedieri cash on delivery, iar în primele zile ale lunii noiembrie Cargus prezintă deja o altă abordare interesantă a aplicației mobile pentru destinatarii de colete. Cargus Mobile App schimbă realitatea pentru destinatarii coletelor și face procesul de livrare customizabil pentru fiecare client în parte.

Cargus este cea mai experimentată companie de pe piața de curierat rapid din România. Compania s-a extins de-a lungul celor 30 de ani de activitate, având în prezent peste 5.000 de angajați și colaboratori care oferă servicii de curierat printr-o rețea națională de 200 Ship & Go, unde clienții pot ridica sau trimite pachete pentru livrare, 5 centre naționale de sortare, 51 de centre operaționale și o echipă de peste 2.500 de curieri care efectuează peste 50 de milioane de livrări pe an.

La începutul anului 2019, Cargus a fost preluat de Mid Europa Partners Investment Fund, unul dintre cei mai activi investitori din România. Cargus a înregistrat o creștere cu 20% a volumului vânzărilor în 2020.

Analiza Contentspeed Black Friday 2020

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related