Reduceri de 25% de Black Friday la cadourile experiență de la Complice.ro și discounturi la abonamentele pentru cadouri

Reduceri de 25% de Black Friday la cadourile experiență de la Complice.ro și discounturi la abonamentele pentru cadouri

De Black Friday, Complice.ro, business online de cadouri și recompense experiențiale, va oferi reduceri de 25% pentru toate pachetele FlexiBox, ce includ un portofoliu variat de peste 30 de experiențe, offline și online. Pachetele de cadouri FlexiBox oferă posibilitatea destinatarului de a-și alege experiența dorită, dintr-o selecție de cadouri experiențiale din domenii diferite: zbor cu motodeltaplanul, cu elicopterul sau avionul ușor, driving pe circuit de asfalt, macadam sau offroad, masaj în doi sau cină romantică, degustări private de cafea, cocktail masterclass, atelier de cupaje, sesiuni de airyoga, dar și experiențe de tip escape rooms online și offline. 

Campania de Black Friday desfășurată de Complice.ro va avea loc începând de vineri, 12 noiembrie până duminică, 14 noiembrie, ora 23.59. 

FlexiBox este un concept care, într-un an de la lansare, a devenit foarte popular, pentru că oferă mai multă flexibilitate, iar cel ce oferă un asemenea cadou nu poate da greș, chiar dacă nu este sigur care sunt preferințele destinatarului. Clienții pot alege dintr-un portofoliu variat de experiențe, online și offline, ce pot fi accesate în decurs de 1 an. 

Pe același considerent, am pregătit și reduceri la abonamentele de experiențe, un concept lansat recent de Complice.ro. Ne dorim astfel să oferim cât mai multor clienți posibilitatea de a beneficia de experiențe speciale, cu adevărat memorabile, indiferent de ocazie sau de momentul din an, fără a resimți o presiune asupra bugetului, a precizat Oana Pascu, fondator Complice.ro. 

În ultimul an, Complice.ro a automatizat procesul de emitere pentru voucherele-cadou, astfel încât poate procesa un număr ridicat de cereri într-un interval foarte scurt, satisfăcând astfel inclusiv solicitările clienților care au nevoie de un cadou special rapid, disponibil în doar câteva minute.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Campanii

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related