Black Friday savuros, pe Obor21.ro: Carne proaspătă de la țară, cu până la 50% reducere

Black Friday savuros, pe Obor21.ro: Carne proaspătă de la țară, cu până la 50% reducere

Obor21.o, prima cooperativă țărănească cu livrare, a pregătit un weekend de reduceri cu ocazia Black Friday. Astfel, între 12 și 14 noiembrie, Obor21.ro va oferi reduceri între 10-50%la toate produsele din mânzat, oaie și capră, dar și la specialități. 

Astfel, printre produsele cu cele mai mari reduceri se numără bucățile cele mai căutate, cum ar fi T-bone  (-30%), bavetă de mânzat (-50%) sau mușchi de capră (-40%). 

De Black Friday, ca și în cazul tuturor comenzilor plasate pe Obor21.ro, clienții pot rezerva bucățile de carne preferate, asigurându-se menținerea unui flux axat pe sustenabilitate,  eliminarea risipei alimentare și consum local.

"Este prima dată când organizăm o astfel de campanie de reduceri.  Ne dorim ca și mai mulți români să descopere conceptul nostru Meatbooking – rezervare înainte de sacrificare. Dincolo de asta, vrem să încurajăm publicul să testeze carnea de la țară, adusă la oraș în condiții de trasabilitate clară, sigure, de secol XXI, cum ne place nouă să spunem, și astfel să beneficieze atât de un gust autentic, savuros, de o calitate superioară, dar și să devină susținători ai producției locale și promotori ai unui consum responsabil, ca și noi", a precizat Florian Mateiță, fondator Obor21.ro.  

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Campanii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related